Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 07.10.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 07.10.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 07.10.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Nigeria vs. Rep. Central Africana și Mali vs. Kenya; mizez pe o cotă de 1.62 în  cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Nigeria vs. Rep. Central Africană

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din calificările pentru Cupa Mondială.
Recomandarea propusă aici este „Oaspeții nu pierd la mai mult de 3 goluri” la o cotă de 1.30 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece consider că Nigeria nu va forța o victorie la scor în acest duel. Consider ca cota de 1.12 pentru o victorie a Nigeriei in acest meci este puțin cam mică în contrast cu realitatea; de aceea merg pe ideea că gazdele nu vor avea un meci chiar atât de ușor precum o arată cotele. Statistic vorbind, Nigeria nu a mai câștigat un meci la mai mult de 3 goluri diferență din 2018, adica de 33 de partide. De partea cealaltă, Rep. Central Africană, din 2018 până în prezent, in 20 de partide disputate, de 2 ori a pierdut la mai mult de 3 goluri (cu Rwanda si Coasta de Fildeș).

⚽️ Mali vs. Kenya

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din calificările pentru Cupa Mondială.
Recomandarea propusă aici este „Sub 1.5 goluri în prima repriză” la o cotă de 1.25 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci cu puține goluri, la un meci strâns și încâlcit. Multe meciuri ale ambelor echipe jucate în ultima vreme au fost lipsite de goluri si de spectacol și la fel ma aștept sa se întâmple si la acest duel. Statistic vorbind în 11 din cele 12 meciuri jucate de Mali în acest an, nu s-a marcat mai mult de un gol in prima repriză.; mai mult de atat toate cele 12 meciuri s-au terminat cu cel mult 2 goluri.
De partea cealaltă, 4 din cele 6 meciuri jucate de Kenya în acest an s-au terminat cu maxim un gol în prima repriză.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2