Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 08.05.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 08.05.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 08.05.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Leipzig vs. Augsburg și Laussane vs. Basel; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.60 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Leipzig vs. Augsburg

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din etapa a 33-a din Germania – Bundesliga. Recomandarea propusă aici este „Leipzig câștigă meciul” la o cotă de 1.27. Am ales acest pronostic deoarece pentru Leipzig acest meci este foarte important, iar in rândurile de mai jos voi prezenta și de ce.

● Leipzig a pierdut neașteptat calificarea in finala Europa League, după ce a pierdut în deplasare, scor 3-1 cu Leipzig. Așadar echipa trebuie sa se concentreze pe ultimele 3 meciuri pe care le are de jucat in acest sezon. Joacă în finala cupei Germaniei, iar în campionat trebuie sa lupte pentru a termina in top 4 și a se putea califica in Champions League sezonul viitor. Momentan ocupă locul 5, cu 54 de puncte, cu un punct mai puțin decât Freiburg, dar si cu un meci mai puțin disputat. De aceea spun ca o victorie astăzi este foarte importantă, iar echipa este capabilă să o obțină contra unei echipe fără obiectiv in acest final de campionat. Spun asta pentru ca Augsburg este salvata de la retrogradare, astfel ca poate aborda acest meci ceva mai lejer.

● Leipzig are si avantajul moral al meciurilor directe; în ultimele 6 confruntări, a obținut 5 victorii și 1 egal, altfel ca o victorie astăzi nu ar trebui sa fie dificil de obținut.

⚽️ Laussane vs. Basel

● Meciul se va desfășura începând cu ora 17:30 și face parte din etapa a 33-a din Elveția – Super League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.26. Am ales acest pronostic deoarece diferența de valoare, dar și de obiectiv este una foarte mare.

● Laussane este de departe cea mai slaba echipă din campionat; a obținut doar 20 de puncte în 32 de meciuri, are cea mai slabă ofensivă, dar si cea mai slaba defensivă și este ca si retrogradată. Vine după 2 înfrângeri categorice, 3-0 cu Luzern și 3-1 cu Grasshopers și nu cred ca poate emite pretenții la o victorie astăzi.

● De partea cealaltă, Basel se luptă cu Young Boys pentru locul 2 și are nevoie de un rezultat pozitiv astazi. Momentan se află pe a doua poziție cu 56 de puncte, cu 3 mai mult decât rivala sa, dar își poate mari această diferență după meciul de azi. Mai sunt doar 4 meciuri până la finalul campionatului, astfel ca Basel are nevoie sa termine cu o atitudine pozitiva de joc. Nu a mai pierdut cu Laussane din 2017, de atunci având loc 13 confruntări directe. Ultimele 2 au fost câștigate categoric de Basel ambele cu 3-0, astfel ca avem toate premisele unui nou rezultat pozitiv.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2