Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.05.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.05.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 09.05.2022 este alcătuită din 2 meciuri de tenis, Khachanov vs. Zeppieri si Gauff vs. Kerber; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.75 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🥎 Khachanov vs. Zeppieri

Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din primul tur al turneului ATP de la Roma. Recomandarea propusă aici este „Khachanov câștigă meciul” la o cotă de 1.25. Am ales acest pronostic deoarece diferența de valoare dintre cei doi tenismeni este una semnificativa.

● Până la acest turneu, Zeppieri nu a ieșit deloc in evidenta în tenisul mare; are 8 victorii și 10 înfrângeri în acest an, iar in toata cariera are 77 de victorii si 66 de înfrângeri. I-a eliminat surprizator în calificări pe Molcan și Cressey, dar aici aportul publicui a fost foarte important în vederea acestor victorii. Nici unul din cei doi oponenți nu au fost intr-o zi bună făcând multe greșeli neforțate și parca nu au opus rezistenta necesara pentru a câștiga.

● De partea cealaltă, rusul Khachanov este un tenismen complet, dar care momentan traversează o formă mai puțin bună. În acest an are 12 victorii si 11 înfrângeri, o performanță negativă avand in vedere potențialul său. Ma aștept ca la acest turneu sa treaca peste pasa slaba si să demonstreze de ce este capabil.

🥎 Gauff vs. Kerber

● Meciul se va desfășura începând cu ora 16:30 și face parte din primul tur al turneului WTA de la Roma. Recomandarea propusă aici este „Gauff câștigă” la o cotă de 1.40. Am ales acest pronostic deoarece diferența de formă ale celor două este una foarte mare.

● Kerber trece poate prin cea mai slabă perioada a carierei în tenis. Fosta numărul 1 mondial in 2016, a scăzut foarte mult nivelul tenisului său, din cauza accidentărilor suferite in ultima vreme. In 2019 si 2020 a suferit 3 accidentări, iar de atunci nu a mai revenit la același nivel de joc. Momentan ocupă locul 19 în clasamentul WTA, dar probabil va cădea si mai mult avand in vedere ca in acest an a reușit doar 2 victorii și 7 înfrângeri.

● De partea cealaltă, Gauff, în vârstă de 18 ani este una din cele mai talentate tenismene la ora actuală. Mulți specialiști au declarat ca poate fi noua Serena Williams, însă jocul sau are ceva lacune și trebuie îmbunătățit. Totuși rămâne o jucătoare foarte bună, care în următorii ani poate emite pretenții la locul 1 mondial. Ma aștept ca americanca sa profite de forma slabă a adversarei sale și sa castige fără prea mari emoții acest duel. Cele două s-au întâlnit anul trecut pe iarba de la Wimbledon, atunci germanca s-a impus in 2 seturi, așadar poate fi un motiv si mai mare de revanșa în acest meci.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Cota 2