Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Betano – 10.07.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 10.07.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 10.07.2022 este alcătuită din 2 meciuri, unul de tenis Djokovic vs. Kyrgios si unul de fotbal, Rosenborg vs. Jerv; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.78 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Djokovic vs. Kyrgios

Meciul se va desfășura începând cu ora 16:00 și face parte din finala turneului de Mare Slam de la Wimbledon. Recomandarea propusă aici este „Kyrgios peste 0.5 break-uri” la cotă de 1.38.

Am ales acest pronostic deoarece Djokovic nu a fost foarte stabil din acest punct de vedere. Si-a cedat serviciul de 3 ori contra lui Norrie, de 4 ori contra lui Sinner, o data contra lui Van Rijthoven, o data cu Kecmanovic și de 2 ori cu Kwon Soon.
Kyrgios vine cu entuziasmul la maxim in această finală si mai odihnit decât sârbul. Nick nu a jucat in semifinale, din cauza abandonului lui Nadal, astfel ca a avut mai mult timp de refacere. Mai mult de atât, australianul are si avantajul moral al meciurilor directe, în ambele meciuri dintre cei 2, Kyrgios a câștigat în minimum de seturi. Așadar consider ca vom avea un meci spectaculos și disputat, iar minimum un break pentru outsider pare un pariu realizabil.

⚽️ Rosenborg vs. Jerv

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din etapa a 13-a din Norvegia – Eliteserien. Recomandarea propusă aici este „Rosenborg câștigă meciul” la o cotă de 1.29.

Am ales acest pronostic deoarece diferența de valoare dintre cele doua echipe este una considerabilă. Rosenborg este una din echipele care an de an are ca obiectiv câștigarea campionatului; in acest sezon a început destul de slab si ocupa abia locul 9, cu 18 puncte, la 12 distanță de prima clasata. Nu isi mai permite pași greșiți, pentru a nu pierde contactul cu primele pozitii, astfel ca o victorie astăzi este mai mult decât necesara.

De partea cealaltă, Jerv este una din echipele nou promovate, iar acest lucru s-a vazut in acest start de campionat. Se află pe penultimul loc cu doar 11 puncte si având cea mai slabă ofensivă, doar 7 goluri marcate. Ma aștept ca Rosenborg sa își respecte blazonul de favorită in acest meci si sa castige la pas.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2