Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.03.2023

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.03.2023

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.03.2023 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Bournemouth vs. Liverpool și Brest vs. PSG. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 2.03 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽ Bournemouth 🆚 Liverpool

Meciul se va desfășura începând cu ora 14:30 și face parte din etapa a 27-a din Anglia – Premier League. Recomandarea propusă aici este „Liverpool câștigă” la o cotă de 1.40.

Echipa lui Klopp a uimit pe toată lumea etapa trecută, după ce i-au spulberat pe rivalii de la Man. United cu 7-0. Cu un astfel de rezultat, nu îmi imaginez ca Liverpool sa calce greșit astăzi cu ultima clasată. Este într-o revenire de formă în Premier League, acolo unde are 4 victorii și 1 egal în ultimele 5 meciuri. Cu aceste rezultate pozitive, „cormoranii” au urcat pe locul 5 in clasament și pot spera la un loc un top 4 și inclusiv la o calificare în Champions League sezonul viitor.

Se află la 3 puncte în spatele celor de la Tottenham, iar cu o victorie astăzi ar depăși-o in clasament, datorită golaverajul mai bun.
Consider că Liverpool are experiența necesară să gestioneze astfel de meciuri, mai ales cu echipele net inferioare și cred că va câștiga la pas.

200 Rotiri Gratuite FARA DEPUNERE
200 Rotiri Gratuite FARA DEPUNERE la Shining Crown pentru toate conturile noi Superbet!

Brest 🆚 PSG

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 27-a din Franța – Ligue 1. Recomandarea propusă aici este „PSG câștigă” la o cotă de 1.45.

PSG tocmai ce a părăsit din nou competiția supremă, Champions League, acolo unde a fost eliminată în optimi de Bayern Munchen. Acum nu le-a rămas decât să domine in continuare pe plan intern, așa cum a făcut-o în ultimii 10 ani. După eliminare, PSG a fost din nou ținta ironiilor pe rețelele sociale, trofeul Champions League fiind un obiectiv parcă imposibil pentru aceștia, pe oricine ar avea în lot. De aceea eu mă aștept la o răbufnire de orgoliu din partea lui Messi & Mbappe și restul echipei, pentru a mai șterge din umilința eșecului din UCL.

Brest este oricum o echipă slăbuță, din partea de jos a clasamentului, care se lupta la retrogradare și care nu cred că va face față în acest meci; de altfel PSG nu le-a dat nici o șansă, de fiecare dată când au jucat cu ei, ultimele 12 meciuri directe fiind câștigate de parizieni.

CITESTE SI

More in Cota 2