Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.05.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.05.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.05.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal, Napoli vs. Udinese si vs. Levante vs. Barcelona; mizăm pe o cotă de 1.64 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Napoli – Udinese

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din etapa a 36-a din Italia – Serie A. Recomandarea propusă aici este „Napoli câștigă” la o cotă de 1.33 oferită de Superbet.

Am ales acest pronostic deoarece Napoli este prinsă în lupta pentru un loc de Uefa Champions League, în timp ce Udinese nu are obiectiv în cele 3 meciuri rămase din acest sezon.

Napoli ocupă momentan locul 4, cu 70 de puncte, loc ce îi asigură calificarea in grupele UCL, însă în spatele ei se află Juventus cu 69 de puncte care îi poate lua locul oricând daca va face vreun pas greșit. Napoli a câștigat ultimele 2 meciuri directe cu Udinese și ma aștept sa o faca și acum, mai ales ca este un moment foarte important.

⚽️ Levante vs. Barcelona

Meciul se va desfășura începând cu ora 23.00 și face parte din etapa a 36-a din Spania – La Liga. Recomandarea propusă aici este „Barcelona câștigă” la o cotă de 1.23 oferită de Superbet.

Am ales sa mizez pe victoria catalanilor din același considerent ca în meciul celor de la Napoli. Barca este în lupta pentru titlu cu Rea Madrid și Atl. Madrid și nu isi mai permite nici un pas greșit. Mai mult de atât, o dată cu înfrângerea surprinzătoare cu Granada, nu mai este la mâna ei și trebuie sa aștepte și greșeala adversarilor.

Levante se află în a doua parte a clasamentului, dar fără emoția retrogradarii și ma aștept sa abordeze jocul puțin deconcentrata. Barcelona a câștigat ultimele 2 meciuri directe disputate anul trecut și ma aștept sa o faca si acum, pentru a mai spera in continuare la titlu.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Dubla zilei la pariuri – 11.05.2021

Avem pronosticuri si avancronici pentru cele mai importante ligi din Europa si nu numai: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1, Liga 1 si multe altele. Daca acesezi rubricile respective poti vedea ponturile la pariuri pentru fiecare campionat in parte. Click mai jos! ⬇️

Ponturi pariuri

CITESTE SI

More in Cota 2