Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Konyaspor vs. Vaduz și Alkmaar vs. Dundee Utd. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.89 în cadrul casei de pariuri Superbet.

Konyaspor vs. Vaduz

Meciul se va desfășura începând cu ora 20.00 și face parte din returul calificarilor pentru Europa Conference League. Recomandarea propusă aici este „Konyaspor peste 1.5 goluri” la o cotă de 1.35.

In meciul tur, Vaduz a scos un egal 1-1, nesperat din punctul meu de vedere, la felul cum s-a desfășurat meciul. Turcii au controlat jocul, au avut o posesie de 61%, 23 de șuturi spre poarta adversă, dintre care 6 pe poartă, dar și 15 cornere.

Mă aștept că pe teren propriu, Konyaspor să tranșeze repede soarta calificării și să marcheze minim 2 goluri pentru a nu mai sta cu emoții. Diferența de valoare dintre cele două echipe este evidentă, Vaduz are un lot evaluat la 5.6 milioane de euro, în timp ce Konyaspor are un lot evaluat la 46.4 milioane de euro.

Mai mult de atât, Vaduz este o echipă din Liechtenstein, ce evoluează în a doua ligă din Elveția și se prezintă în Conferece League, din postura de câștigătoare a cupei din Liechtenstein. Este o echipă modestă, în campionat are 2 infrangeri consecutive in care a încasat minim 2 goluri, iar din 4 meciuri acolo, a strâns doar 2 puncte.

Konyaspor a trecut de Bate Borisov, o echipă mai bine cotată decât cea de azi, pe care i-a învins în ambele manșe la 0, marcându-le 5 goluri.

Alkmaar vs. Dundee Utd.

Meciul se va desfășura la noapte începând cu ora 22:00 și face parte din calificările pentru Conferece League. Recomandarea propusă aici este „Alkmaar peste 1.5 goluri”  la o cotă de 1.40.

Olandezii au pierdut neașteptat meciul din tur, cu scorul de 1-0, iar o calificare care părea la îndemână, a devenit o misiune puțin mai dificila acum. Totuși, pe teren propriu, Alkmaar este o echipă redutabilă, care poate sa câștige lejer o partidă cu o echipă mai slab cotată.
In meciul anterior, Alkmaar a trecut la pas de Tuzla City, căreia i-am administrat un 5-0 la general. A început campionatul cu o victorie contra celor de la G.A. Eagles, iar moralul echipei ar trebui sa fie unul bun.

Cum un lot evaluat la 63 de milioane de euro, olandezii sunt net superiori scoțienilor care au un lot evaluat la 11 milioane de euro.

De partea cealaltă, Dundee și-a arătat slăbiciunea in startul campionatului din Scoția, unde în cele două etape, a obținut un egal si o înfrângere, și asta cu echipe slăbuțe precum Kilmarnock și Livingston. Nici în perioada de pregătire nu a arătat deloc bine, a avut 2 infrangeri cu Sunderland și Fleetwood.

Mă aștept ca suportul fanilor, dar și diferența de valoare dintre cele două echipe să se vadă și în teren, iar Alkmaar sa își obțină calificarea direct din cele 90 de minute, iar asta implica sa marcheze de cel puțin 2 ori.

More in Cota 2