Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.12.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.12.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 11.12.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Chindia vs. FCSB și Botoșani vs. CFR Cluj. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.68 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽ Chindia Târgoviște vs. FCSB

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din etapa a 20-a, din România – Superliga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.40 oferită de Superbet.

FCSB a început cursa de urmărire a celor două echipe din fruntea clasamentului, Farul și CFR Cluj; După înfrângerea surprinzatoare de aseară suferită de Farul cu Hermannstadt, scor 4-0,  distanța s-ar putea micșora la 9 puncte, cu o victorie a FCSB-ului in această seară.  Roș-albastrii au 4 victorii consecutive în campionat, iar jocul echipei pare unul mai promițător. A reușit să câștige și meciul din Cupa României, jucat în urmă cu câteva zile, 0-2 cu Botoșani, în condițiile în care FCSB a jucat cu mulți copii de la echipa a 2-a. Astfel, atmosfera in cadrul echipei trebuie sa fie una bună, iar motivația sa fie ridicată.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște trece printr-o perioada mai puțin bună, cu 5 meciuri consecutive fără victorie, dintre care ultimele 2 fiind înfrângeri. De altfel, Chindia a fost de fiecare dată una din victimele preferate ale FCSB-ului. Din 2017, până în prezent, din 9 meciuri jucate, Chindia a pierdut 7 din meciuri și a obținut doar 2 egaluri. Îmi este greu sa cred că va reuși să obțină chiar astăzi prima victorie, mai ales că formele actuale ale echipei, indică o nouă victorie a roș-albastrilor.

⚽ Botoșani vs. CFR Cluj

Meciul se va desfășura începând cu ora 17:30 și face parte din etapa a 20-a din România – Superliga. Recomandarea propusă aici este „CFR Cluj marchează”, la o cotă de 1.20.

Botoșani traversează una din cele mai „negre” perioade de mulți ani încoace. Nu a mai simțit gustul victoriei de 8 meciuri, timp in care a suferit 5 înfrângeri; cea mai dureroasă a fost etapa trecută cu Farul, când a încasat 8 goluri, fără să marcheze. De altfel nu este primul scor de proporții pe care îl încasează Botoșani în acest sezon. In luna septembrie, a primit 7 goluri de la Sepsi, fiind astfel echipa cu cea mai slabă defensivă din campionat. A pierdut și meciul din cupă, 0-2, cu o echipă a FCSB-ului formată din mulți copiii de 16-17 ani, astfel că moralul echipei este la pământ.

De partea cealaltă, CFR Cluj poate profita de pasul greșit făcut de Farul, iar cu o victorie astăzi se poate apropia la un punct și asta cu un meci mai puțin disputat. Clujenii traversează o forma foarte buna, au 6 victorii consecutive și un egal în cupă cu Farul. La cum stau lucrurile acum la ambele echipe, este greu de crezut că Botoșani va scăpa fără minim un gol primit în acest duel.

CITESTE SI

More in Cota 2