Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 15.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 15.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 15.03.2022 este alcătuită din doua meciuri, unul de fotbal, Ajax vs. Benfica si un meci de tenis, Berrettini vs. Harris; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Ajax vs. Benfica

● Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din returul optimilor de finală. Recomandarea propusă aici este „Ajax sub 3.5 goluri” la o cotă de 1.32 oferită de Superbet.

● Ajax este in grafic pe toate fronturile în acest sezon; ocupă locul 1 în campionat, s-a calificat în finala Cupei Olandei și are șanse sa se califice în sferturile Champions League. Sa lupti pe 3 fronturi este foarte greu, iar la un moment dat, acest lucru se va vedea, mai ales pe final de sezon.
După meciul tur scorul este de 2-2, însă casele de pariuri îi dau super favoriți pe olandezi, cu o cotă de 1.40 la victorie și o cotă de 1.20 la calificare. Totuși, în teren nu cred ca lucrurile vor stat atât de ușor pentru aceștia; Benfica este și ea o echipă foarte puternica ce se află cu orgoliul rănit în acest sezon; a pierdut finala Cupei Ligii, a fost eliminata din finala Cupei Portugaliei, iar în campionat se află pe locul 3 la o diferență mare de liderul Porto. Astfel toată forța si concentrarea celor de la Benfica cred ca si-o vor pune în acest meci, care ar putea salva sezonul, cu o eventuala calificare.

● Raportat la pronosticul oferit, mă aștept la un meci foarte tacticizat, nici una dintre echipe nu cred ca va risca sa joace super ofensiv, mai ales în prima parte a meciului. După 4 goluri, in egalul din meciul tur, cred ca cele 2 echipe vor juca, mai degrabă prudent și vor aștepta greșeala adversarului. Ajax este o echipă super ofensivă, dar totuși intr-un astfel de meci, sa marcheze mai mult de 3 goluri va fi destul de greu;

🥎 Berrettini vs. Harris

● Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din saisprezecimile turneului de la Indian Wells. Recomandarea propusă aici este „Berrettini câștigă” la o cotă de 1.30.

● Am ales aceast pronostic deoarece Berrettini este un tenismen mai complet, cu un arsenal de lovituri mai diversificate și cu performante notabile în ultimii ani. În acest an a reușit ea ajungă în semifinalele turneului de Mare Slam de la Australian Open. În meciul anterior cu Rune a câștigat în 3 seturi, însă l-am vazut extrem de motivat si concertat și cred ca va face un turneu bun aici in SUA.

● De partea cealaltă, sud-africanul Harris este un tenismen bun, însă destul de inconstant și care a început noul an foarte cu un joc foarte slab. În ultimele 10 meciuri a obținut doar 2 victorii, cea cu Bagnis de la acest turneu fiind obținută destul de greu, în 3 seturi. Face destul de multe erori neforțate, iar cu serviciul pare a nu fi la capacitatea lui maximă, iar intr-un meci cu Berrettini va fi destul de repede taxat. Cei doi s-au mai întâlnit în urma cu 2 ani la Roland Garros, acolo unde italianul s-a impus cu 3-1.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Cota 2