Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 16.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 16.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 16.03.2022 este alcătuită din doua meciuri de tenis, Halep vs. Martic si Steinegger vs. Olivetti; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.62 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🥎 Halep vs. Martic

● Meciul se va desfășura la noapte începând cu ora 00:00 și face parte din sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells. Recomandarea propusă aici este „Petra Martic nu pierde la o diferență mai mare de 7 game-uri” la o cotă de 1.30 oferită de Superbet.

● Halep (26 WTA) pleaca favorită clară în acest meci cu o cota de 1.13 la victorie, însă meciul nu cred ca va fi atat de usor pe cat o arată cotele. Petra Martic (79 WTA) este o jucătoare solidă care în urma cu 2-3 ani se afla în top 20 și castiga meciuri cu jucatoare importante. Anul trecut a fost însă unul dificil pentru croată, însă o dată cu acest turneu tenisul său pare la un nivel mult mai bun. Petra a disputat 4 meciuri până acum la Indian Wells, 3 dintre ele çastigandu-le în minimum de seturi. În meciul cu Ema Raducanu, plecată ca outsider evident, a reușit sa întoarcă scorul de la 1-0 și sa castige, ceea ne arată faptul ca este pregătită și din punct de vedere mental, iar moralul său este unul ridicat.

● De partea cealaltă Halep, a început turneului cu un meci dificil cu Alexandrova câștigat în 3 seturi; au urmat apoi 2 meciuri câștigate în minimum de seturi cu Gauff și Sorana Cârstea, însă nici unul nu a fost la o diferență mai mare de 7 game-uri.

● Cele 2 jucătoare s-au întâlnit de 3 ori in carieră; Halep conduce cu 2-1 la acest capitol, ambele meciuri fiind câștigate destul de greu, fără un handicap mare de game-uri.

🥎 Steinegger vs. Olivetti

● Meciul se va desfășura începând cu ora 14:00 și face parte din optimile turneului ITF de la Trimbach (Elveția). Recomandarea propusă aici este „Olivetti câștigă” la o cotă de 1.25.

● Am ales aceast pronostic deoarece Olivetti este un tenismen mai complet, cu un arsenal de lovituri mai diversificate și cu performante mult mai notabile în carieră decat adversarul său. Francezul în vârstă de 30 de ani a jucat destul de puțin în ultimii 2 ani, din cauza unor accidentări, însă posedă calități destul de bune, mai ales la serviciu. Anul acesta pare ca si-a revenit la o formă buna, fiindca l-am vazut in ambele meciuri jucate recent, atat în victoria cu Lamasine, cât și în înfrângerea cu Fils, atunci cand jucasem contra lui. În acea înfrângere cu Fils a reușit sa câștige primul set cu 6-4, însă a fost întors de francez în 2 tie-break-uri pierdute, asta dupa ce a avusese 3 mingi de meci. Ceea ce este de notat din această înfrângere este faptul ca italianul desi a jucat 3 seturi și a pierdut meciul, el nu si-a pierdut nici o data propriul serviciu. Are un prim serviciu extrem de puternic, ce ii permite sa vina la fileu si sa încheie punctul foarte rapid.

● De partea cealaltă, elvețianul Steinegger este un jucator modest, în vârstă de 21 de ani, care a participat doar la turneuri ITF și fără performante notabile nici macar la acest nivel. Anul acesta a jucat mai mult la dublu, la simplu având doar 4 meciuri disputate, dintre care 3 sunt înfrângeri.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2