Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 16.07.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 16.07.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 16.07.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, CFR Cluj vs. Rapid și Winthertur vs. Basel; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.72 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ CFR Cluj vs. Rapid

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din prima etapă a Superligii – România. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă 1X” la cotă de 1.25.

Am ales acest pronostic, deoarece in ciuda faptului ca CFR Cluj traversează o perioadă nevastă, imi este greu sa cred ca va pierde acest meci. Dupa eliminarea din calificările Champions League, dar si dupa ce a pierdut Supercupa României, trupa lui Dan Petrescu are nevoie neapărată de un rezultat pozitiv in seara aceasta cu Rapid. O nouă înfrângere, cred ca ar fi fatală atat pentru echipă, cât ai pentru Dan Petrescu, despre care s-a adus in discuție demisia lui. Clujul are puterea de a trece peste aceste 2 meciuri pierdute, este o echipă cu jucatori experimentați si puternici din punct de vedere mental.
De partea cealaltă, pentru Rapid, o înfrângere sau un egal cu campioana României, nu cred ca ar afecta-o atât de mult. Giuleștenii oricum au avut o perioada de pregătire slabă, din 4 meciuri, a pierdut de 3 ori si încasând 13 goluri. Mai mult de atât, Mutu nu se poate baza in acest meci pe Sapunaru, iar Rares Ilie si Kait vor pleca de la echipă.

⚽️ Winthertur vs. Basel

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din prima etapă din Elveția – Super League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.38.

Am ales acest pronostic deoarece diferența de valoare dintre cele 2 echipe este una considerabilă.
Winthertur este una din nou promovate, iar primul contact in prima liga, împotriva lui Basel, cred ca va fi unul dificil. Are un lot estimat la 6.93 de milioane de euro, in timp ce Basel are un lot estimat la 35.8 milioane de euro.
Basel este una din candidatele la titlu si imi este greu sa cred ca va începe acest sezon cu o înfrângere, asta in condițiile in care a arătat destul de bine si in perioada de pregătire.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2