Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 17.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 17.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 17.03.2022 este alcătuită din doua meciuri de fotbal, Galatasaray vs. Barcelona și Lyon vs. Porto; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.78 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Galatasaray vs. Barcelona

● Meciul se va desfășura la noapte începând cu ora 19.45 și face parte din returul optimilor de finală ale Europa League. Recomandarea propusă aici este „2 solist” la o cotă de 1.37 oferită de Superbet.

● Galatasaray a avut un sezon dezastruos pe plan intern, iar egalul 0-0 din meciul tur cu Barcelona pot spune ca a fost foarte norocos. Catalanii au dominat meciul cap-coada, însă le-au lipsit golul; totuși în acest meci cred ca lucrurile vor sta total diferit și imi este greu sa cred ca vor mai rezista fără sa incaseze gol. Galatasaray pare ca si-a mai revenit în ultimele meciuri, dar până luna trecuta avea emoții de retrogradare in campionat. Dupa victoria cu Besiktas din weekend, Galata se află la mijlocul clasamentului cu 38 de puncte, dar cu un golaveraj negativ (39 goluri marcate și 42 goluri primite).

● De la venirea lui Xavi pe banca catalanilor, echipa pare mult mai organizată, mai încrezătoare și cu un plan de joc bine definit. Este neînvinsă de 10 meciuri, timp în care a obținut 7 victorii. Pe plan intern nu mai are șanse la câștigarea campionatului, însă mai poate spera la un loc 2; pe plan extern, trofeul Europa League este un obiectiv important pentru echipă și imi este greu sa cred ca o echipă precum Galatasaray, cu un sezon foarte slab, o poate opri din acest drum.

⚽️ Lyon – Porto

● Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din returul optimilor de finala ale Europa League. Recomandarea propusă aici este „Porto marchează” la o cotă de 1.30.

● Lyon a obținut o victorie nesperată cu 1-0 în meciul tur și spun asta pentru că Porto a avut nenumărate ocazii importante, printre care un penalty, dar și un gol refuzate de VAR.
Francezii au avut un sezon destul de inconstant, presărate cu victorii, dar si rezultate negative neașteptate. Dupa victoria din Portugalia, Lyon a pierdut acasa cu Rennes scor 2-4, cu 4 goluri primite în 50 de minute. Daca atacul francezilor pare ca funcționează cat de cat bine, partea defensivă lasa de dorit. A încasat cel puțin un gol în 37 dintre ultimele 50 de meciuri și imi este greu sa cred ca va scapa fara gol primit dintr-o dubla manșă cu Porto.

● Spre deosebire de Lyon, Porto a avut un sezon mult mai bun; este lider în campionat, la 6 puncte distanță de Sporting și are în mare parte trofeul asigurat. Până la înfrângerea cu Lyon din meciul tur, portughezii au avut un parcurs extraordinar de 15 victorii și 3 egaluri. Ofensiva acestora funcționează foarte bine, în ultimele 2 meciuri de campionat a marcat cate 4 goluri, avand 67 de goluri marcate în 26 de meciuri pe plan intern.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2