Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 17.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 17.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 17.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Dynamo Kiev vs. Benfica și Maccabi Haifa vs. Steaua Roșie. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.68 în cadrul casei de pariuri Superbet.

Dynamo Kiev vs. Benfica

Meciul se va desfășura începând cu ora 22.00 și face parte din turul calificarilor pentru Champions League. Recomandarea propusă aici este „Șansă Dublă X2” la o cotă de 1.22.
Dynamo Kiev este nevoită să joace acest meci, în Polonia, la Lodz, iar șansele de calificare ale ucrainenilor sunt destul de mici având în vedere situația dificilă de la echipă, din ultimul an.

Echipa lui Mircea Lucescu a mai avut de disputat încă două tururi până la acest meci; a reușit să treacă miraculos atât de Fenerbahce, cât și de Sturm Graz, ambele meciuri având nevoie de prelungiri, acolo unde ucrainenii au dat lovitura.

Acum situația pentru echipa lui Mircea Lucescu este mult mai dificila, Benfica este o echipă din altă categorie, care traversează și o perioadă extraordinară.

Portughezii au 4 victorii, în cele 4 meciuri oficiale jucate in acest inceput de sezon. In turul anterior a reușit să treacă de Midtjylland, căreia i-am înscris 7 goluri în dublă manșă. Noul om de gol al Benficăi, Goncalo Ramos, jucătorul venit să îl înlocuiască pe Darwin Nunez, plecat la Liverpool, a ieșit deja la rampă marcând de 3 ori în dubla cu danezii.

Cele două echipe s-au întâlnit recent, chiar în grupele UCL de anul trecut. In Ucraina, scorul s-a terminat 0-0, iar în Portugalia, lusitanii au câștigat cu 2-0. Nivelul de joc, dar și de valoare dintre cele două echipe este de partea celor de la Benfica, care are o cotă de 1.10 la calificare și nu cred că va pierde acest duel.

Maccabi Haifa vs. Steaua Roșie

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din turul calificarilor pentru Champions League. Recomandarea propusă aici este „Maccabi Haifa peste 1.5 cartonașe”  la o cotă de 1.38.

Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci „încins”, între două echipe arțăgoase; miză este una uriașă, cu care nu te întâlnești an de an, calificarea în grupele Champions League, iar ambițiile și orgoliile sunt mari. Pentru ambele echipe, oportunitatea este una foarte mare și de aceea mă aștept că jucătorii „să își dea viața” pe teren pentru a reuși o calificare.

Din punct de vedere statistic, în acest start de sezon Maccabi Haifa a avut următoarele cifre la capitolul cartonașe: 2 în SuperCupa cu Beer Sheva; câte 4 în ambele meciuri cu Olympiacos; 0 cartonașe în turul cu Apollon și 4 cartonașe în retur. Consider astfel că și în acest meci, israelienii vor încasa cel puțin 2 cartonașe, cotă fiind una destul de bună, în raport cu șansele de reușită.

Încă un argument în vederea alegerii acestui pronostic este faptul că meciul se va juca cu casa închisă. Stadionul va fi plin, iar suporterii celor de la Maccabi știu să facă atmosfera, astfel că le va insufla și jucatorilor din teren o adrenalină în plus.

More in Cota 2