Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 17.11.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 17.11.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 17.11.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Bayern (F) vs. Lyon (F) și Stockport vs. Bolton; mizez pe o cotă de 1.60 în  cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Bayern (F) vs. Lyon (F)

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din grupele Ligii Campionilor la feminin. Recomandarea propusa aici este “Bayern marchează” la o cotă de 1.28 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece merg pe ideea ca Lyon va juca un pic mai relaxat având în vedere ca ocupa deja primul loc cu maxim de puncte dupa primele 3 runde.
Batalia pentru locul 2 pare a fi una strânsă intre celelalte 3 canditate: Bayern, Hacken și Benfica. Astfel germancele vor avea nevoie sa scoată punct sau puncte in confruntarea cu Lyon, care în tur a reușit sa câștige pe teren propriu cu 2-1.
Având în vedere ca ambele echipe joaca destul de ofensiv, ma aștept să vedem multe goluri, astfel ca recomandarea noastra pare a fi una destul de plauzibila.

⚽️ Stockport vs. Bolton

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din FA Cup in 1/128 – finale. Recomandarea propusa aici este “peste 1.5 goluri” la o cotă de 1.25 oferită de Superbet. Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci spectaculos, ambele echipe practicând un joc ofensiv.
Acest meci practic este o rejucare, datorita faptului ca în tur s-a terminat la egalitate 2-2. Astfel regula acestei competiții este ca la egal, meciul sa se rejoace. Avand in vedere ca acum o săptămână am avut parte de 4 goluri, ma astept ca si acum sa vedem cel putin 2. Mai mult de atât, 11 din 12 meciuri disputate de Stockport s-au terminat cu minim 2 goluri. De partea cealaltă, în 11 din ultimele 14 meciuri disputate de Bolton s-au terminat cu minim 2 goluri. Așadar statisticile ne arata faptul ca ar trebui sa avem un meci cu multe goluri și să sperăm ca am ales inspirat.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2