Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 18.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 18.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 18.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Dnipro-1 vs. AEK Larnaca și Villareal vs. Hajduk Split. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.86 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽ Dnipro-1 vs. AEK Larnaca

Meciul se va desfășura începând cu ora 21.00 și face parte din turul calificarilor pentru Europa League. Recomandarea propusă aici este „AEK Larnaca marchează” la o cotă de 1.40.

Dnipro-1 este nevoită să joace acest meci, în Slovacia, la Kosice, astfel că nu poate beneficia de sprijinul suporterilor. Din cauza problemelor din Ucraina din ultimul an și fotbalul a avut de suferit. Ucrainenii nu au nici un meci oficial disputat în acest an, iar acest lucru va conta foarte mult în soarta acestui meci și implicit a calificarii. Au jucat 9 meciuri amicale pe parcursul anului, cu echipe slab cotate, astfel că mă aștept că nivelul de joc, dar și de pregătire al celor de la Dnipro-1 sa fie unul scăzut.

De partea cealaltă, AEK Larnaca a disputat deja două manșe de calificare și este conectata la jocul din competiția europeană. Din calificările pentru Champions League, a fost eliminată de Midtjylland după 2 meciuri care s-au terminat identic 1-1, danezii au reușit să se califice la penalty-uri. A urmat apoi un alt meci dificil, cu Partizan Belgrad, în Europa League; pe teren propriu a învins-o cu 2-1, iar în deplasare, am avut parte de un egal cu goluri, 2-2.

Ciprioții sunt o echipă ce iese la joc și care marchează, a reușit să o facă în toate cele 4 dueluri de Europa de până acum, cu echipe mai bine cotate și mai în formă decât Dnipro-1, astfel că mă aștept să o facă și în această seară.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

⚽ Villareal vs. Hajduk Split

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din turul calificarilor pentru Conferece League. Recomandarea propusă aici este „Villareal câștigă”  la o cotă de 1.33.

Dacă vorbim strict pe valoare, Villareal ar trebui să câștige lejer acest meci pe teren propriu. Spaniolii au un lot evaluat la 352 de milioane de euro, în timp ce Hajduk Split are un lot evaluat la 45 de milioane de euro.

Ocupanta locului 7 din sezonul trecut de „La Liga” a început în forță campionatul, cu o victorie 0-3, în deplasare la Valladolid. De altfel, Villareal a confirmat forma bună pe care a avut-o în perioada de pregătire; din 8 meciuri amicale, a câștigat 6 și a remizat de 2 ori; de remarcat este și faptul că nu a avut meciuri deloc ușoare, a reușit să câștige cu Inter, Dortmund sau PSV, echipe cărora le-a înscris și minim 2 goluri.

Antrenorul Unai Emery pune foarte mult accent pe această dublă de calificare in Conferece League, declarând la conferința de presă că „A juca în Europa reprezintă foarte mult pentru club și suporteri. Este un meci foarte important.”

De partea cealaltă, Hajduk Split a început sezonul dezamăgitor, pierzând SuperCupa Croației in fața celor de la Dinamo Zagreb. Face aceasta deplasare în Spania, după ce a înregistrat 2 eșecuri, cu Guimaraes în Europa și cu tot cu Dinamo Zagreb in campionat, de la care a încasat nu mai puțin de 4 goluri.

Având în vedere forma celor două echipe, dar și diferența de valoare a loturilor, nu cred că Villareal va rata victoria în această seară, în fața propriilor suporteri.

CITESTE SI

More in Cota 2