Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 19.05.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 19.05.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 19.05.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Laussane vs. Sion și Servette vs. Basel; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.95 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Laussane vs. Sion

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 35-a din  Elveția – SuperLeague. Recomandarea propusă aici este „Șansă dubla X2” la o cotă de 1.45. Am ales acest pronostic deoarece acest meci are miză doar pentru cei de la Sion. Laussane este ultima în clasament, cu doar 22 de puncte strânse in 34 de etape și este deja retrogradată, astfel ca nu are de ce sa forțeze in acest duel. Are cea mai slabă ofensivă (34 de goluri marcate), dar si cea mai slabă defensivă (70 de goluri primite).

● De partea cealaltă, Sion se lupta pentru a evita locul de baraj de la retrogradare cu Luzern. Cu 2 etape înainte de încheierea sezonului, Sion are 37 de puncte, cu unul mai mult decat Luzern, astfel ca are nevoie de cel puțin un egal in acest meci in vederea atingerii obiectivului.

● Sion are si avantajul moral al meciurilor directe, a reușit sa le câștige pe ultimele 2 cu Laussane și este destul de probabil sa o faca si acum.

⚽️ Servette vs. Basel

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21.30 și face parte din etapa a 35-a din Elveția – SuperLeague. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.35. Am ales acest pronostic deoarece Basel este echipa mai valoroasă și are si un obiectiv mai concret pe acest final de sezon.  Servette va termina cel mai probabil pe locul 6, astfel ca nu are pentru ce sa mai forțeze in aceste ultime 2 meciuri. De partea cealaltă, Basele se afla in luptă directa pentru locul 2, cu rivala sa Young Boys.

● Basel se afla momentan pe locul 2 cu 58 de puncte, la 2 distanță de Young Boys, altfel ca au nevoie de cel puțin un egal astăzi pentru a-si păstra poziția înaintea ultimei etape. Servette trece printr-o perioadă mai putin fasta, are 4 înfrângeri si un egal in ultimele 5 meciuri;  Basel poate profita de asta, mai ales ca in ultimele meciuri directe are 3 victorii si un egal contra acestora.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2