Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 20.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 20.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 20.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Osasuna vs. Cadiz și Levski Sofia vs. Hebar. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Superbet.

Osasuna vs. Cadiz

Meciul se va desfășura începând cu ora 18.30 și face parte din etapa a 2-a din Spania –  LaLiga. Recomandarea propusă aici este „Osasuna marchează” la o cotă de 1.28.
Osasuna a început foarte bine noul sezon, cu o victorie importanta, scor 2-1, în prima etapă contra celor de la Sevilla.

Osasuna a impresionat în acest duel, prin organizarea tactică foarte bună; pe final de meci deși conduceau, nu au ales să se baricadeze în defensivă, ci erau cu aproape jumate din echipa in terenul advers, făcând un pressing foarte sus și agresiv. Practic nu le-a dat nici o șansă celor de la Sevilla sa ii egaleze, iar acest lucru îmi dă încredere că și azi va face un meci bun.

Cu un lot evaluat la 115 milioane de euro, Osasuna are și un lot mai valoros decât cel al Cadizului, care are un lot de 63 milioane euro.

Cadiz a început campionatul cu o infrangere pe teren propriu, scor 0-1, contra celor de la Real Sociedad. A fost a 4-a înfrângere consecutiva, celelalte 3 fiind suferite în perioada de pregătire. Sezonul trecut, Cadiz a fost la un punct de retrogradare, în timp ce Osasuna a terminat onorabil pe locul 10.

Mai mult de atât, Osasuna are și avantajul moral al meciurilor directe. Din 2020 până în prezent, în 4 meciuri directe Osasuna a reușit să le câștige pe toate, marcând în fiecare meci de cel puțin 2 ori.

Levski Sofia vs. Hebar

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:15 și face parte din etapa a 7-a din Bulgaria – Parva Liga. Recomandarea propusă aici este „Levski peste 1.5 goluri” la o cotă de 1.33.
Levski a fost eliminată din Europa, astfel că acum se poate concentra integral pe competiția internă.

După ce a produs surpriza și i-a eliminat pe grecii de la PAOK, învingându-i pe teren propriu cu 2-0 și scoțând un egal 1-1 la Salonic, bulgarii de la Levski au pierdut surprinzător calificarea cu maltezii de la Hamrun. După ce a câștigat în Malta cu 0-1, pe teren propriu Levski a avut și ghinion pierzând calificarea în prelungirile meciului și mai apoi la penalty-uri.

Pe plan intern, Levski a disputat doar 3 meciuri, reușind 2 victorii și o infrangere.
Cu un lot evaluat la aproape 11 milioane de euro, Levski este a 3-a cea mai valoroasă echipă din acest punct de vedere, după Ludogorets și CSKA Sofia.

De partea cealaltă, Hebar este una din echipele nou promovate în prima ligă și are un lot subțire și slab valoric, cu o cotă de piață de 3.46 milioane de euro. Din 6 meciuri disputate în campionat a obținut 4 înfrângeri și 2 victorii.

Levski este o echipă de tradiție care în sezonul trecut a câștigat Cupa Bulgariei și a terminat pe locul 4 in campionat. Pe teren propriu este o echipă redutabilă, susținută de mulți suporteri, astfel că nu ar trebui să aibe probleme cu echipă net inferioară.

CITESTE SI

More in Cota 2