Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 21.07.2021

Cota 2 24.12.2020

Dubla zilei la pariuri Superbet – 21.07.2021

Dubla zilei la pariuri Superbet – 21.07.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: K. Almaty vs. Steaua Roșie și Mura vs. Ludogoret; mizez pe o cotă de 1.62 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Mura vs. Ludogorets

Meciul se va desfășura începând cu ora 21.00 și face parte din calificările pentru grupele Uefa Champions League.
Recomandarea propusă aici este “Șansă dublă X2” la o cotă de 1.25 oferită de Superbet.
Ludogorets vine cu moralul ridicat la acest meci, dupa ce a cucerit Super Cupa Bulgariei. Acestia i-au învins pe cei de la CSKA Sofia cu scorul de 4-0, astfel ca pentru jucatori faptul ca au inceput stagiunea cu un trofeu conteaza foarte mult, iar astazi formatia bulgara ar trebui sa pornească cu moralul ridicat.
In primul tur preliminar, Ludogorets a trecut de Soligorsk, castigand si in tur si in retur si are 3 partide oficiale fara gol primit.

Mura este o echipa cu foarte putina experienta pe plan european, fiind in premieră în Liga Campionilor. Clubul fondat în anul 2012 a trecut în turul precedent de Shkendija, însă campionatul l-a început cu stângul fiind învinsă de Tabor la scor de neprezentare.

Formația din Slovenia va avea o misiune extrem de grea în privința calificarii și imi este greu sa cred ca va reuși să câștige acest meci.

⚽️ K. Almaty vs. Steaua Roșie

Meciul se va desfășura începând cu ora 17.00 și face parte din calificările pentru grupele Uefa Champions League.
Recomandarea propusă aici este “Șansă dublă X2” la o cotă de 1.30 oferită de Superbet.

Am ales acest pronostic deoarece Steaua Rosie este formația mai valoroasă, cu mai multă experiență în Cupele Europene; aceștia știu sa gestioneze mult mai bine meciurile de o asemenea importanța, astfel ca ma aștept că sârbii sa scoată un rezultat pozitiv din acest duel.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Ponturi pariuri fotbal

CITESTE SI

More in Cota 2