Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 21.07.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 21.07.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 21.07.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, CFR Cluj vs. Inter Escalades și Saburtalo Tbilisi vs. FCSB; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.89 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ CFR Cluj vs. Inter Escalades

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte din calificarile pentru Conference League. Recomandarea propusă aici este „CFR câștigă fara sa primească gol și va avea mai multe cornere in meci” la cotă de 1.55.

Am ales acest pronostic, deoarece diferența de valoare, dar si de obiectiv, dintre cele 2 echipe este una considerabilă.
CFR are un lot evaluat la aproape 30 de milioane de euro conform Transfermarkt, in timp ce formația din Andorra are un lot evaluat la 2.6 milioane de euro.

CFR a pierdut inexplicabil calificarea in turul următor al Champions League, împotriva celor de la Pyunik, iar acum trebuie sa se razbune pe începutul slab de sezon.
Scaunul de antrenor a lui Dan Petrescu este încă in pericol, daca nu va duce echipa in grupele Conference League probabil va pleca de la echipa, iar lotul se va destrăma intr-un fel sau altul.

De aceea ma astept ca echipa sa fie super concentrata si sa câștige la pas acest meci, fara emoții și fara sa primească gol. Ma aștept sa vad la CFR mai multa atenție în defensivă, la fel ca in sezonul trecut, când primeau gol foarte rar.
Așadar, in viziunea mea, Clujul ar trebui sa controleze jocul pe tot parcursul lui, sa marcheze minim 2-3 goluri, fara sa primească și sa atace constat, scoțând astfel si nenumărate cornere.

⚽️ Saburtalo Tbilisi vs. FCSB

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din calificările pentru Conference League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă” la o cotă de 1.22. 

Am ales acest pronostic din nou mergând pe diferența de valoare dintre loturi. FCSB are un lot evaluat la 33.6 milioane de euro, in timp ce Saburtalo un lot estimat la 4.3 milioane de euro. Este evident si faptul ca campionatul din România este mult mai puternic si competitiv decat cel din Albania.

Saburtalo a reușit sa treaca in primul tur cu greu in fata celor de la Partizani la penalty-uri. De partea cealaltă, FCSB, in frunte cu patronul Gigi Becali, nici nu concepe sa nu ajungă nici anul acesta în grupele unei competiții europene.
In campionat a început cu un joc slab si cu un egal împotriva celor de la U. Cluj, astfel că ma astept ca astazi sa vad echipa mai motivată și mai ambițioasă, astfel încât să plece din Albania cu un rezultat pozitiv.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Cota 2