Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 22.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 22.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 22.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, U. Cluj vs. Sepsi și Hammarby vs. Degerfors. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Superbet.

U. Cluj vs. Sepsi

Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din etapa a 6-a din România – Superliga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2″ la supercotă de 1.40.

Sepsi a început promițător noul sezon, a câștigat Supercupa contra celor de la CFR și a eliminat-o pe Ljubljana din calificările Conferece League. Totuși această perioadă aglomerată cu meciuri în Europa, au afectat-o pe Sepsi și in campionat. Acolo au strâns 7 puncte în 5 etape și au un golaveraj de 7 goluri marcate și 3 goluri primite. Este totuși neînvinsă pe plan intern, având 4 egaluri și o victorie. După ce a fost eliminată de Djurgarden din drumul spre Conferece League, Sepsi se poate axa acum doar pe campionat. Au o echipă bine închegata și organizată și mă aștept să scoată un rezultat pozitiv azi.

De partea cealaltă, nou promovata U. Cluj a început slab campionatul, reușind să strângă doar 2 puncte în 5 meciuri. După 2 meciuri bune, unde a scos egal cu FCSB și Univ. Craiova, jocul clujenilor a scăzut vizibil. A pierdut cu echipe apropiate din punct de vedere valoric, Argeș, Petrolul și UTA Arad. „Sepicile roșii” au primit cel puțin un gol în toate cele 5 meciuri și nu cred că vor putea scoate mai mult de un egal în acest meci.

Hammarby vs. Degerfors

Meciul se va desfășura începând cu ora 18.30 și face parte din etapa a 19-a din Suedia – Allsvenskan. Recomandarea propusă aici este „Hammarby câștigă” la o cotă de 1.22.

Hammarby este una din echipele care trag la titlul de campioană în acest sezon. Momentan ocupa a 3-a poziție, cu 36 de puncte, iar cu o victorie azi poate urca pe primul loc. Are 35 de goluri marcate și 13 goluri primite, având cea mai bună defensivă din campionat. Cu un lot evaluat la aproape 20 de milioane de euro, Hammarby are al doilea lot ca valoare din campionatul Suediei, după Malmo.

De partea cealaltă, Degerfors are unul dintre cele mai slabuțe loturi, evaluat de Transfermarkt la 7 milioane de euro. Ocupa penultimul loc în clasament, cu doar 12 puncte strânse în 18 etape. Are și cea mai slabă ofensiva din campionat reușind să marcheze doar 14 goluri.

Hammarby are și avantajul moral al meciurilor directe; în ultimul an, cele două echipe s-au întâlnit de 3 ori. 1-0, 4-1 și 5-1 au fost scorurile cu care Hammarby a câștigat, astfel că ma aștept ca și azi să câștige fără prea mari emoții.

CITESTE SI

More in Cota 2