Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 23.04.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 23.04.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 23.04.2022 este alcătuită din 2 meciuri de fotbal, Furth vs. Leverkusen și Bayern vs. Dortmund; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.90 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Furth vs. Leverkusen

● Meciul se va juca începând cu ora 16:30 și face parte din etapa a 31-a din Germania – Bundesliga; recomandarea propusă aici este „Leverkusen câștigă” la o cotă de 1.33.

● Am ales acest pronostic deoarece Furth este deja retrogradată in liga a 2-a, astfel ca probabil vor juca resemnați, fără vreo ambiție. Furth a avut un sezon dezastruos, a strâns doar 17 puncte în 30 de meciuri și a încasat o groază de goluri, 72 la număr. În ultimele meciuri a facut partide bune, reușind sa scoata un egal cu echipe din prima jumătate a clasamentului precum Hoffenheim, Freiburg sau Frankfurt. Totuși astăzi cred ca Leverkusen va stii cum sa gestioneze partida astfel incat sa castige cele 3 puncte. Are nevoie neapărat de acestea fiindca riscă astfel sa locul in top 4 și inclusiv calificarea în Champions League, sezonul viitor. În meciul tur, Leverkusen le-a dat un neverosimil 7-1, pe teren propriu, astfel ca imi este greu sa cred ca nu va câștiga astăzi, mai ales in situația dată.

⚽️ Bayern vs. Dortmund

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 31-a din Germania – Bundesliga. Recomandarea propusă aici este „Ambele echipe marcheaza” la o cotă de 1.43.

● Am ales acest pronostic deoarece cele două echipe au știut întotdeauna sa le ofere spectacol propriilor fani. Daca ne uităm pe ultimele 5 meciuri directe jucate din 2020 până in prezentat vedem scoruri precum: 2-3; 1-3; 4-2; 2-3; 2-3. Forța lor ofensivă s-a vazut și in acest sezon; Bayern are un golaveraj de 89 de goluri marcate si 29 goluri primite, ceea ce reprezintă o medie de 3.93 goluri/meci. De partea cealaltă, Dortmund are un golaveraj de 76 goluri marcate și 43 goluri primite, ceea ce reprezintă o medie de 3.96 goluri/meci.

● Având in vedere situatia din clasament si faptul ca mai sunt doar 4 etape până la finalizarea campionatul, putem spune ca Bayern este deja campionă, iar Dortmund are locul 2 asigurat. Așadar ambele echipe ar trebui sa joace dezinvolt, fara vreo tactica specială și sa ofere spectatorilor un spectacol de goluri asa cum ne-au obișnuit de fiecare dată.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2