Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.01.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.01.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.01.2022 este alcătuită din doua meciuri, unul de fotbal, Lecce vs. Vicenza și un meci de handbal, Turda vs. Timișoara; mizăm pe o cotă de 1.70 in cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Lecce vs. Vicenza

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte dintr-o restanță din etapa a 18-a din Italia – Serie B. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Lecce câștigă meciul” la o cotă de 1.40.
● Lecce este una dintre echipele candidate la promovare. Momentan ocupă locul 3 în clasament 37 de puncte, dar având un meci mai puțin decât adversarele din fața sa. Cu o victorie astăzi ar urca pe prima poziție, astfel că ambiția este și mai mare pentru a lua cele 3 puncte astăzi, cu ultima echipă din clasament.
● De partea cealaltă, Vicenza este cea mai slaba echipa din campionat, are doar 8 puncte în cele 18 meciuri și cred ca este deja resemnata cu gândul retrogradarii.
● Mai mult de atât, și în ultimele 3 meciuri directe disputate din 2020 până în prezent, Lecce a câștigat de fiecare dată și ma aștept sa o facă si azi.

🏐 Turda vs. Timișoara

● Meciul se va desfășura începând cu ora 18:00 și face parte din etapa a 19-a din România – Liga Națională. Recomandarea propusă aici este „Turda câștigă meciul” la o cotă de 1.22.
● Turda este una din cele mai solide echipe din campionat în acest sezon. Ocupa locul 3 în campionat cu 39 de puncte, la egalitate cu Dinamo și la un punct distanță de liderul Dobrogea Sud. Trece și printr-o perioadă bună cu 6 victorii consecutive, astfel ca moralul jucătorilor ar trebui sa fie unul ridicat.
● De partea cealaltă, Timișoara se află în partea de jos a clasamentului, ocupând locul 12 din totalul de 14 echipe. A obținut doar 12 puncte in cele 15 meciuri și asta doar cu echipele mai slab cotate precum Cluj, Suceava, Alexandria sau Bacau.
● Potaissa Turda a câștigat 7 din ultimele 8 confruntări directe și mă aștept sa o facă și astăzi destul de ușor.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2