Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.03.2022 este alcătuită din 2 meciuri, unul de fotbal, Irlanda  vs. Belgia și unul de handbal, Dortmund (F) vs. Metz (F); mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.66 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽️ Irlanda vs. Belgia

● Meciul este unul amical și se va desfășura începând cu ora 19:00; Recomandarea propusă aici este „Șansă dubla X2” la SuperCotă oferită de Superbet.

● Am ales această recomandare, deoarece diferența de valoare este una foarte mare între cele 2 loturi și chiar daca este un meci amical, jucătorii cred ca vor fii motivați sa arate tot ce au mai bun, pentru a-și îmbunătăți cifrele la echipa națională.

● Irlanda traversează o perioadă bună, nu a pierdut nici un meci în ultimele 6 meciuri, însă dacă aprofundam puțin vom vedea faptul ca în ultimele 20 de meciuri are doar 4 victorii cu echipe modeste precum Luxemburg, Qatar, Azerbaidjan și Andorra. De aceea nu cred ca  or avea forța necesara să castige cu Belgia, ci evenimentual să scoată maxim un egal.

● De partea cealaltă, Belgia, din 2018 până în prezent, din 50 de meciuri jucate are doar 6 înfrângeri cu echipe precum, Franța, Elveția sau Italia și 5 egaluri; în rest, sunt 39 de victorii, cifre impresionante pentru aceasta națională, care pare a fi cea mai bună a lor din toate timpurile.

🏐 Dortmund (F) vs. Metz (F)

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Recomandarea propusă aici este „Metz (F) câștigă meciul” la o cotă de 1.30.

● Am ales sa mizez pe acest pronostic Dortmund (F) trece printr-o situație dificila din punct de vedere al lotului. La clubul german a apărut un nou val de infecții cu Covid și exista posibilitatea ca acest meci sa nu se dispute si sa il piarda la masa verde. Totuși, ieri 2 jucatoare infectate, Jara ten Holte și Mia Chokke au ieșit negativ la testare astfel ca s-a putut forma un lot minim pentru a putea disputa acest meci. Totuși este greu de crezut ca acestea vor putea juca la capacitate maxima, mai ales ca nu au avut nici timpul necesar de pregătire.

● De partea cealaltă, Metz (F) are un lot complet și mai valoros și cred ca vor profita de această ocazie pentru a-și lua un avans liniștitor pentru meciul retur. Metz si-a întărit si mai mult atacul cu venirea lui Gras Zaadi, care si-a reziliat contractul cu Rostov-Don, formație rusă care a fost exclusă din competiție.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Cota 2