Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.08.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Chrobry  Glogow vs. Wisla și Ajjacio vs. Lille. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.74 în cadrul casei de pariuri Superbet.

Chrobry Glogow vs. Wisla

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 8-a din a Ligii a 2-a din Polonia. Recomandarea propusă aici este „Șansă Dublă X2” la cotă de 1.27.

Chrobry a început campionatul slab, după 7 etape reușind să strângă doar 7 puncte și are un golaveraj de 10 goluri marcate și 13 goluri primite. De altfel, în ultimele 19 meciuri oficiale, incluzându-le și pe cele din sezonul trecut, Chrobry a obținut 5 victorii și îmi este greu sa cred că va câștiga azi contra celei mai cotate echipe din campionat.

Wisla are cel mai valoros lot din a 2-a ligă poloneză, ceea ce se justifică fiindcă Wisla este o echipă de prima ligă in mod normal. Ea a retrogradat sezonul trecut, iar acum caută să obțină rapid promovarea. Deja s-a instalat pe prima poziție, în 7 etape având 5 victorii, 1 egal și o infrangere.

Diferența de obiectiv, dar și de valoare sunt de partea celor de la Wisla, care în mod normal nu ar trebui să cedeze puncte azi, chiar daca joacă în deplasare.

Ajjacio vs. Lille

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 4-a din Franța – Ligue 1. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.35.

Ajjacio este una dintre echipele nou promovate, care are că obiectiv salvarea de la retrogradare în acest sezon. A început slab campionatul, cu 2 infrangeri și un egal și este principala favorită sa se întoarcă înapoi în a 2-a ligă. Acest lucru se justifică, fiindcă are cel mai slab lot din punct de vedere valoric din prima ligă franceză, evaluat la aproximativ 23 de milioane de euro.

De partea cealaltă, Lille, cu un lot evaluat la 179 de milioane de euro, este una din echipele care în ultii ani s-a luptat la top 5. Campionatul acesta l-a inceput cu o victorie 4-1 cu Auxerre, a urmat apoi un 1-1 în deplasare la Nantes, iar etapa trecut a încasat un 7-1 usturător, din partea celor de la PSG. Acest rezultat, nu cred că îi vor afecta atât de tare, fiindcă echipa era conștientă că PSG este o echipă de alt calibru.

Lille trebuie sa se concentreze și să adune puncte cu echipele mici, așa cum a făcut-o în ultimii ani, iar Ajjacio pare victima perfectă.

More in Cota 2