Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.11.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.11.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.11.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Polonia vs. Arabia Saudită și Argentina vs. Mexic. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.93 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽ Polonia vs. Arabia Saudită

Meciul se va desfășura începând cu ora 15:00 și face parte din a două rundă a grupei C de la Campionatul Mondial de fotbal. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă 1X” la o cotă de 1.25 oferită de Superbet.

Deși a produs o surpriză imensă in meciul anterior, câștigând cu 2-1 împotriva Argentinei, Arabia Saudită rămâne totuși o națională modestă și slabă din punct de vedere valoric. Are un lot evaluat la 25 de milioane de euro, cu jucători care evoluează în campionatul intern și fără prea mare experiență la nivel înalt. După această victorie cu Argentina, așteptările sunt mari din partea lor, dar eu cred că vor claca; emoțiile și lipsa de experiență și de abordare ale unor astfel de meciuri cu miză, cred că își vor pune amprenta pe nationala Arabiei Saudite.

De partea cealaltă, Polonia, o națională cu multi jucători experimentați, care evoluează la echipe importante ale Europei, au nevoie de o victorie pentru a-și crește șansele la o calificare. După 0-0 în prima rundă cu Mexic, au nevoie să joace la victorie acest meci, fiindcă în ultima rundă o așteaptă Argentina, națională lovită în orgoliu. Lewandoski&Co cred că va știi să gestioneze acest duel, astfel încât să scoată cel puțin un egal, deși eu cred că va câștiga ușor.

⚽ Argentina vs. Mexic

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și și este celălalt meci al grupei C. Recomandarea propusă aici este „Argentina marchează & Argentina peste 3.5 cornere”, la o cotă de 1.55 oferită de Superbet.

După ce a produs una din cele mai mari surprize de la Campionatul Mondial din toate timpurile, Argentina trebuie sa dovedească că a fost doar o întâmplare înfrângerea cu Arabia Saudită. Rezultatul a fost cu atât mai surprinzător, fiindcă Albiceleștii veneau după 36 de meciuri fără infrangere, timp in care a reușit să câștige și Copa America și era cotată a doua favorită la câștigarea mondialului.

Pentru Messi și restul echipei, nu mai exista decât varianta victoriei in acest meci, daca mai vor să aibe șanse la calificare. Mă aștept că argentinienii sa atace furibund, să își creeze multe ocazii, cornere și implicit sa marcheze rapid pentru a nu își face din nou meciul greu pe final.

Argentina a avut mereu rezultate pozitive contra Mexicului, în ultimele 7 meciuri reușind să câștige de 6 ori și să scoată un egal. Intr-un astfel de meci decisiv pentru ei, trebuie sa domine din nou la toate capitolele.

CITESTE SI

More in Cota 2