Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.12.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.12.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 26.12.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Aston Villa vs. Liverpool și Arsenal vs. West Ham. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽ Aston Villa 🆚 Liverpool

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:30 și face parte din etapa a 17-a, din Anglia – Premier League. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la o cotă de 1.28 oferită de Superbet.

Am ales acest pronostic deoarece mă aștept ca Liverpool sa se concentreze la maximum pe acest duel, primul in campionat, după pauză pentru Campionatul Mondial. După infrangerea, cu Man. City de zilele trecute din EFL Cup, cormoranii trebuie sa se axeze acum pe campionat, aici unde nu stau prea bine in acest sezon. Ocupă abia locul 6, cu 22 de puncte la 15 distanță de liderul Arsenal. Sunt șanse aproape nule sa mai sper la campionat, însă obiectivul principal acum este terminarea in top 4 și implicit calificarea în UCL pentru sezonul viitor.

Pentru a nu pierde contactul cu aceste locuri, Liverpool are nevoie de un rezultat pozitiv astăzi cu Aston Villa, pe care a învins-o in ultimele 4 meciuri directe. Aston Villa este o echipă destul de modestă, care în mod normal nu ar trebui să îi fure mai mult de un punct echipei lui Klopp.

⚽ Arsenal 🆚 West Ham

Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 17-a din Anglia – Premier League. Recomandarea propusă aici este „West Ham peste 2.5 cornere” la o cotă de 1.33.

Duelul dintre Arsenal și West Ham ar trebui să fie capul de afiș al acestei zile din Premier League. Probabil, majoritatea vor miza pe o victorie a „tunarilor” și este de înțeles având în vedere traseul celor două echipe în acest sezon.

Totuși, eu am ales sa mizez pe acest pronostic deoarece, West Ham este o echipă ce pune accent pe fazele fixe și implicit pe cornere. A reușit în ultimele meciuri de Premier League să aibe 7 cu Leicester, 10 cu Man. United, 5 cu Bournemouth, 3 cu Liverpool, 14 cu Southampton sau 4 cu Fulham. Mai mult de atât și în 7 din ultimele 8 meciuri direct, „ciocănarii” au reușit să depășească această linie.

CITESTE SI

More in Cota 2