Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 30.01.2023

Dubla zilei la pariuri Superbet – 30.01.2023

Dubla zilei la pariuri Superbet – 30.01.2023 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Voluntari vs. CFR Cluj și Udinese vs. Verona. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.65 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🎁 Dacă vrei să pariezi pe aceast combo propus de mine o poți face la Superbet, acolo unde poți încasa un Bonus de Bun Venit de 100% pana la 500 RON! Click aici pentru a încasa Bonusul! 🎁

⚽ Voluntari 🆚 CFR Cluj

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din etapa a 23-a din România – Superliga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2 la supercota”.

După victoria incredebila obținută de Farul in prelungirile meciului cu FCSB, când a reușit să marcheze de 2 ori, CFR Cluj a pierdut poziția de lider. Lupta in fruntea clasamentului este una foarte strânsă, astfel că orice punct va conta foarte mult in perspectiva câștigării titlului de campioană.

CFR Cluj a știut să gestioneze mai mereu astfel de meciuri, ca cel pe care îl are astăzi cu Voluntari. Îmi este greu sa cred că trupa lui Dan Petrescu va pierde acest meci, având în vedere că este o echipă foarte organizată și cu multă experiență și cred că va știi cum să gestioneze acest meci, astfel încât să obțină cel puțin un punct.

CFR are și avantajul meciurilor directe, din 2017 până în prezent, din 13 meciuri jucate, clujenii au obținut 12 victorii și un egal; Voluntari a început slab noul an, cu o infrangere contra celeilalte echipe din Cluj, iar fotbalul prestat a fost unul slab.

⚽ Udinese 🆚 Verona 

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:45 și face parte din etapa a 20-a din Italia – Serie A.  Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă 1X la Supercota”.

Udinese începuse foarte bine Campionatul in Italia, iar după primele 8 etape reușise să strângă 19 puncte, dintr-un total de 24, reușind o serie de 6 victorii consecutive. Ușor, ușor nivelul echipei a scăzut, la fel și locul in clasament, unde momentan se află pe 7, cu 28 de puncte. Se lupta pentru un loc 7, fiindcă acesta echivalează cu o calificare în Conferece League sezonul viitor, astfel că are un motiv in plus sa acumuleze puncte în continuare. Victoria cu Sampdoria obținută în deplasare etapa trecută, cred că le va crește din nou moralul echipei, astfel încât să facă un meci bun astăzi.

De partea cealaltă, Verona se află pe loc retrogradabil, cu doar 12 puncte, obținute în 19 meciuri și nu cred că poate emite pretenții la o victorie în această, mai ales că are și o listă destul de lungă de jucatori indisponibili.

More in Cota 2