Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.03.2022 este alcătuită din 2 meciuri de hochei, Rogle vs. Oskarshamn și Comet vs. Narvik; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🏒 Rogle vs. Oskarshamn

● Meciul se va juca începând cu ora 20:00 și face parte din sferturile de finala ale Campionatului Suedez de Hochei; recomandarea propusă aici este „Rogle câștigă meciul inclusiv prelungiri” la cotă de 1.28.

● Acest duel se va desfășura in formatul cel mai bun din 7 meciuri; Rogle este principala favorita la câștigarea trofeului, a terminat în sezonul regulat pe primul loc atingând borna de 100 de puncte. De cealaltă parte, Oskarshamn a terminat în sezonul regulat pe locul 9, cu 72 de puncte și este o echipă net inferioara adversarei sale de azi.
Rogle trebuie sa înceapă cu o victorie în primul meci, pe teren propriu, pentru a nu avea emoții în vederea calificării. Diferența de valoare dintre cele 2 echipe s-a vazut destul de clar in meciurile directe; din 2019 până în prezent, din 12 meciuri directe, Rogle a reușit să le câștige pe toate.

🏒 Comet vs. Narvik

● Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din grupa de retrogradare in a 2-a ligă norvegiană de hoechi. Recomandarea propusă aici este „Narvik câștigă inclusiv prelungiri” la o cotă de 1.33.

● Comet nu are nici o șansă sa scape de retrogradare în această grupă; are un singur punct, astfel ca batalia se dă între celelalte 3 echipe, pentru a evita ultimul loc retrogradabil. Lupta este una strânsă intre Narvik (8 puncte), Manglerund (10 puncte) și Gruner (11 puncte). Așadar, singura varianta pentru Narvik de a avea o șansă sa scape de retrogradare este sa câștige acest meci, cu o echipa care nu mai are obiectiv.
Narvik are un lot mai valoros și are și avantajul moral al meciurilor directe; în 9 din ultimele 10 dueluri, Narvik a reușit să câștige și ma aștept sa o facă și astăzi.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

More in Cota 2