Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.03.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.03.2022 este alcătuită din 2 meciuri de hochei, Rogle vs. Oskarshamn și Comet vs. Narvik; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🏒 Rogle vs. Oskarshamn

● Meciul se va juca începând cu ora 20:00 și face parte din sferturile de finala ale Campionatului Suedez de Hochei; recomandarea propusă aici este „Rogle câștigă meciul inclusiv prelungiri” la cotă de 1.28.

● Acest duel se va desfășura in formatul cel mai bun din 7 meciuri; Rogle este principala favorita la câștigarea trofeului, a terminat în sezonul regulat pe primul loc atingând borna de 100 de puncte. De cealaltă parte, Oskarshamn a terminat în sezonul regulat pe locul 9, cu 72 de puncte și este o echipă net inferioara adversarei sale de azi.
Rogle trebuie sa înceapă cu o victorie în primul meci, pe teren propriu, pentru a nu avea emoții în vederea calificării. Diferența de valoare dintre cele 2 echipe s-a vazut destul de clar in meciurile directe; din 2019 până în prezent, din 12 meciuri directe, Rogle a reușit să le câștige pe toate.

🏒 Comet vs. Narvik

● Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din grupa de retrogradare in a 2-a ligă norvegiană de hoechi. Recomandarea propusă aici este „Narvik câștigă inclusiv prelungiri” la o cotă de 1.33.

● Comet nu are nici o șansă sa scape de retrogradare în această grupă; are un singur punct, astfel ca batalia se dă între celelalte 3 echipe, pentru a evita ultimul loc retrogradabil. Lupta este una strânsă intre Narvik (8 puncte), Manglerund (10 puncte) și Gruner (11 puncte). Așadar, singura varianta pentru Narvik de a avea o șansă sa scape de retrogradare este sa câștige acest meci, cu o echipa care nu mai are obiectiv.
Narvik are un lot mai valoros și are și avantajul moral al meciurilor directe; în 9 din ultimele 10 dueluri, Narvik a reușit să câștige și ma aștept sa o facă și astăzi.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Cota 2