Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.08.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.08.2022 este alcătuită din două meciuri de tenis, Davidovich Fokina vs. Fucsovics și Kyrgios vs. Bonzi. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.97 în cadrul casei de pariuri Superbet.

🥎 Davidovich Fokina vs. Fucsovics

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din turul 2 al turneului de Mare Slam de la US Open. Recomandarea propusă aici este „Fucsovics minim un set” cotă de 1.40.

Am ales acest pronostic deoarece, Fokina nu este deloc un jucător căruia sa ii placă hardul, el fiind un jucător de zgură. In acest an ar o statistică negativă de 19 victorii și 21 de înfrângeri. Pe hard a avut 5 victorii și 10 infrangeri, iar jocul acestuia scârție destul de mult. Deși a trecut în 3 seturi de Nishioka, jocul său nu a fost unul strălucit, ci mai degrabă, japonezul a făcut un joc foarte slab. In afară de turneului bun făcut pe zgura de la Monte Carlo unde a ajuns finală, ibericul nu a reușit să lege mai mult de 2 victorii pe parcursul acestui an.

De partea cealaltă, Fucsovics este un jucător care în opinia mea, chiar poate câștiga acest meci. In primul tur a trecut de Cressey, după ce americanul a abandonat la 1-1 la seturi și 5-1 pentru ungur in setul 3. Nici Marton nu are un an pe măsura talentului și așteptărilor sale, având o statistică de 17 victorii și 19 înfrângeri.

Un punct bun de reper poate fi și meciul direct de anul trecut, jucat pe hardul de la Rotterdam, acolo unde Fucsovics s-a impus lejer cu 6-3, 6-2. Mă aștept la un meci strâns între cei doi, care sa ducă chiar în 5 seturi, dar nu îl văd pe ungur sa piardă acest meci la 0.

🥎 Kyrgios vs. Bonzi

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din turul 2 al turneului de Mare Slam de la US Open. Recomandarea propusă aici este „Peste 29.5 game-uri” la o cotă de 1.40.

Am ales acest pronostic deoarece mă aștept că Bonzi sa nu piardă atât de ușor acest meci. El este un jucător care servește foarte bine și puternic și își câștigă unele game-uri foarte ușor. De partea cealaltă, Kyrgios nu este un jucător atât de bun la retur, astfel ca din 3 seturi este posibil ca un set să se termine 7-5 sau 7-6, sau chiar să îl vedem pe Bonzi câștigând minim un set.

In primul tur, Bonzi a trecut de Humbert cu scorul de 3-2, în timp ce Kyrgios s-a impus cu 3-0 în fața compatriotului Kokkinakis, după un meci în care au fost 32 de game-uri.
Pe parcursul unui meci, Nick are multe momente in care cade psihic, iar jocul sa nu funcționează așa cum își dorește, astfel că Bonzi poate profita de astfel de momente. La cum servește francezul, nu cred că va pierde atât de ușor acest duel, astfel că această linie de game-uri cred că va fi depășită destul de ușor.

Mesaj pentru cei care nu au cont la casa de pariuri SUPERBET! Am o ofertă pentru voi! Cine nu are cont si vrea sa obțină până la 500 RON BONUS la prima depunere + ACCES IN GRUPUL PREMIUM sa imi dea mesaj pe whatsapp – Click aici!

CITESTE SI

More in Cota 2