Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.10.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.10.2022

Dubla zilei la pariuri Superbet – 31.10.2022 este alcătuită din două meciuri de fotbal, U. Cluj vs. FCSB și Bnei Yehuda vs. Ashdod. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.66 în cadrul casei de pariuri Superbet.

⚽ U. Cluj vs. FCSB

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din etapa a 16-a din România – Superliga. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă X2” la cotă de 1.33.

FCSB a început cursa pentru revenirea în campionat, după un început groaznic de sezon. Vine după 4 victorii consecutive pe plan intern, iar momentan ocupă locul 7, cu 20 de puncte strânse în 13 meciuri. Cu o victorie astăzi, ar urca pe loc de play-off și asta în condițiile în care le rămân și de disputat 2 restanțe. Dică are la dispoziție tot lotul pentru a pune în teren cei mai in formă jucători astfel încât să câștige în această seară. Atacul FCSB-ului a început să funcționeze o data cu aducerea lui Compagno, care se dovedește a fi cea mai bună achiziție in această vară; italianul a reușit să marcheze deja 7 goluri în 6 meciuri de Superliga, acestea fiind motivat și după reușita cu Anderlecht, din Conferece League.

De partea cealaltă, U. Cluj vine după 2 înfrângeri consecutive în campionat, iar momentan ocupă penultimul loc cu 14 puncte, în 15 jocuri. Clujenii au un prestat un joc modest in prima parte a campionatului, având al doilea cel mai slab atac, cu doar 10 goluri marcate. De menționat este și faptul că șepcile roșii nu au reușit niciodată să marcheze mai mult de un gol pe meci.

In meciul tur, scorul a fost 1-1, în condițiile în care FCSB se concentra pe meciul cu Saburtalo din calificările Conferece League. Acum, roș-albastrii nu mai au nici o scuza și trebuie să confirme valoarea de pe hârtie și în teren.

⚽ Bnei Yehuda vs. Ashdod

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din etapa a 11-a din Liga a 2-a din Israel. Recomandarea propusă aici este „Șansă dublă 1X” la o cotă 1.25.

Bnei Yehuda are al doilea cel mai valoros lot din a doua ligă din Israel, iar înainte de începerea campionatului era una din favoritele la promovarea in prima ligă. A început însă dezamăgitor, iar dupa 10 meciuri, ocupă locul 12, cu doar 10 puncte. Totuși valoarea lotului exista și mă aștept ca Yehuda sa urce treptat în clasament și să ajungă în top 8, pentru a putea intra în play-off. 8 din cele 10 puncte au fost obținute pe teren propriu, astfel că în fața propriilor fani cei de la Yehuda pare să se descurce mult mai bine.

De partea cealaltă, Ashdod a început campionatul cu un handicap uriaș de -12 puncte, în urma unei decizii federale. Momentan abia a reușit să ajungă la -4 puncte, fiind la o distanta de 11 puncte de următorea clasată. Ashdod are și cel mai slab lot din campionat, iar motivația la echipă pare că nu prea există, având în vedere au pornit cu 12 puncte în minus.

Cine nu are cont la SUPERBET și dorește 50 FARA DEPUNERE să îmi lase mesaj aici pe whatsapp și va primi link-ul promoțional!

More in Cota 2