Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Unibet – 04.02.2023

Dubla zilei la pariuri Unibet – 04.02.2023

Dubla zilei la pariuri Unibet – 04.02.2023 este alcătuită din două meciuri de fotbal, Man. United vs. Crystal Palace și Elche vs. Villareal. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.74 în cadrul casei de pariuri Unibet.

Dacă vrei să pariezi pe aceast combo propus de mine o poți face la Unibet, acolo unde poți încasa un Bonus de Bun Venit de 100% pana la 300 RON! Click aici pentru a încasa Bonusul!

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

⚽ Man. United 🆚 Crystal Palace

Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din etapa a 22-a din Anglia Premier League. Recomandarea propusă aici este „Crystal Palace peste 7.5 faulturi”.

Consider că această linie de faulturi este una accesibil de depășit, având în vedere ultimele cifre avute de Crystal Palace la capitolul faulturi: 13 cu Newcastle; 9 chiar cu Man. United, într-un meci restanță jucat acum 2 săptămâni; 17 cu Chelsea; 10 cu Southampton; 11 cu Tottenham; 11 cu Bournemouth; 12 cu Fulham; 13 cu Nottingham; sau 14 cu Newcastle in cupă.

Vedem astfel că cei de la Crystal Palace este o echipă agresivă raportat la campionatul englez și mă aștept că și astăzi să stopeze atacurile celor de la Man. United, prin mai multe faulturi.

⚽ Elche 🆚 Villareal 

Meciul se va desfășura începând cu ora 17:15 și face parte din etapa a 20-a din Spania – La Liga.  Recomandarea propusă aici este „Villareal marchează și nu pierde meciul”.

Despre Elche putem spune că este deja retrogradată in a 2-a ligă spaniolă, astfel că moralul și entuziasmul la echipă sunt aproape nule. A reușit să strângă abia 6 puncte în 19 meciuri de campionat, astfel că este de departe cea mai slabă echipă din campionat; are cea mai slabă ofensiva, 12 goluri marcate, dar și cea mai slabă defensivă, 39 de goluri primite. Nu are nici o victorie în cele 19 meciuri, cele 6 puncte obținându-le din 6 egaluri. A încasat cel puțin un gol, în toate cele 19 meciuri, astfel că nu cred că va scăpa, chiar cu Villareal.

De partea cealaltă, „Submarinul Galben” este o echipă, care lupta pentru top 4 și inclusiv pentru calificarea directă în Champions League de sezonul viitor. Un rezultat negativ, cu ultima clasată ar fi un dezastru, în condițiile lupta pentru top 4 este una crâncenă. Villareal a pierdut ultimul meci de campionat, pe teren propriu, cu Vallecano și mă aștept că în acest meci sa fie mult mai concentrata și să se impună.


More in Cota 2