Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Unibet – 08.03.2023

Dubla zilei la pariuri Unibet – 08.03.2023

Dubla zilei la pariuri Unibet – 08.03.2023 este alcătuită din 2 meciuri de handbal, Insulele Feroe vs. România și Franța vs. Polonia. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.71 în cadrul casei de pariuri Unibet.

🤾‍♂️Insulele Feroe 🆚 România

Meciul se va desfășura începând cu ora 21:00 și face parte din calificările pentru Campionatul European. Recomandarea propusă aici este „Șansă Dublă X2” la o cotă de 1.38.

Insulele Feroe sunt pe ultimul loc în grupă după primele două etape; după 25-29 cu Ucraina în deplasare, feroezii au cedat greu acasă cu liderul grupei, Austria, cu 30-28.

De partea cealaltă, România are șansa de a reveni la un Campionat European după o pauză de 28 de ani. Are o grupă mult mai accesibilă decât în calificările precedente și deja a bifat o victorie, 34-26 cu Ucraina, după ce în primul meci pierduse cu Austria scor 36-32.

Diferența de valoare este clar de partea tricolorilor condusi de Xavier Pascual, care a adus în cadrul echipei mult mai multă organizare și omogenitate. România are in lot jucători de la Dinamo, care au jucat în acest sezon în Liga Campionilor și mă aștept ca acest lucru sa își spună cuvântul.

In ultima perioadă, Romania a obținut victorii cu echipe care au participat la Campionatul Mondial, precum Bahrain, Argentina sau Algeria, astfel că nu îi văd să piardă acest duel important cu Feroe.

🤾‍♂️ Polonia 🆚 Franța

Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din calificările pentru Campionatul European. Recomandarea propusă aici este „Franța câștigă” la o cotă de 1.24.

După rezultatele slabe de la Campionatul Mondial, Polonia a decis să-l concedieze pe antrenorul Patryk Rombel. A avut la dispoziție o lună pentru a-și găsi un nou antrenor, însă s-a dovedit a fi o perioadă prea scurtă, astfel că Polonia se prezintă în aceste calificări cu un antrenor temporar.

Mai mult de atât, Polonia are un lot fragil cu absențe importante precum: Tomasz Gebali, Przemysław Krajewski, Michal Daszek, Michal Olejniczak și Ariel Pietrasik. De partea cealaltă, francezii sunt cu tot efectivul complet; acestia au terminat Campionatul pe locul 2, pierzând în finală în fața Danemarcei, astfel că ar trebui să nu aibe probleme în fața unei Polonii cu probleme de lot.


Click aici pentru a încasa 300 RON la Unibet


CITESTE SI

More in Cota 2