Connect with us

Cota 2

Dubla zilei la pariuri Unibet – 22.07.2022

Dubla zilei la pariuri Unibet – 22.07.2022 este alcătuită din două meciuri de tenis, Alcaraz vs. Khachanov și Martinez vs. Berrettini.

Dubla zilei la pariuri Unibet – 22.07.2022

Dubla zilei la pariuri Unibet – 22.07.2022 este alcătuită din două meciuri de tenis, Alcaraz vs. Khachanov și Martinez vs. Berrettini. Mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri, pe o cotă de 1.64 în cadrul casei de pariuri Unibet.

🥎 Alcaraz vs. Khachanov

Meciul se va desfășura începând cu ora 17.00 și face parte din sferturile de finală ale turneului de la Hamburg. Recomandarea propusă aici este „peste 17.5” game-uri la o cotă de 1.30.
Am ales acest pronostic deoarece mă aștept la un meci mai echilibrat decât o arată cotele. Alcaraz a arătat câteva slăbiciuni in jocul său la acest turneu cedând set cu un jucator aflat pe locul 259 ATP. Și în meciul anterior cu Krajinovic a fost foarte aproape să piardă primul set, sârbul având 4 șanse de a încheia setul in favoarea sa.
De partea cealalta, rusul Khachanov a avut 2 meciuri dificile cu Struff și Fognini pe care le-a depășit cu brio, etalând un tenis destul de bun. Așadar un 6-3, 6-4 ar fi de ajuns ca pariul nostru sa fie câștigător, ceea ce nu mi se pare deloc dificil în condițiile date.

🥎 Martinez vs. Berrettini

Meciul se va desfășura începând cu ora 13.00 și face parte din sferturile de finală ale turneului de la Gstad. Recomandarea propusă aici este „Berrettini câștigă meciul” la o cotă de 1.26.
Am ales acest pronostic deoarece Martinez mi se pare total ieșit din formă in ultima vreme. In 2022 are 17 victorii și 17 infrangeri, recent având o serie chiar de 7 infrangeri consecutive. A pierdut și cu jucatori din afara top 200, în speță Zhang și Watanuki și a cedat set cu Hassan aflat pe locul 306 ATP.
De partea cealaltă, Berrettini vine după 2 turnee castigate la Stuttgart si Londra, iar morarul sau este unul ridicat. Aici la Gstad a trecut relativ ușor de Gasquet in 2 seturi (6-4, 6-4).
Italianul are toate avantajele să câștige acest meci, și nu vad cum ar putea Martinez sa ii creeze probleme, mai ales cu jocul pe care l-am etalat in ultima vreme.

Joaca și tu Dubla zilei la pariuri la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și beneficiezi de 300 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Cota 2