Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

EURO 2020: Cota 2 din fotbal 17.06.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

EURO 2020: Cota 2 din fotbal 17.06.2021

Salutare tuturor prieteni! Odata cu runda a doua de la Campionatul European 2020, apar si meciurile decisive. Pentru cota 2 din fotbal, avem doua optiuni foarte interesante pe care le puteti plasa si voi.

Ieri am fost inspirati si am reusit sa bifam cota 2 din fotbal. Pentru astazi ne vom baza in totalitate pe partidele ce se vor desfasura la EURO 2020. Sunt sigur ca o sa gasiti si alte pronosticuri foarte bune in categoria speciala pentru acest turneu.

AVANCRONICI & PONTURI EURO 2020>>>

EURO 2020: Cota 2 din fotbal – Aflam astazi a doua formatie prezenta in fazele superioare?

Incepem biletul cu duelul dintre Ucraina vs Macedonia de Nord, un meci decisiv pentru trupa lui Andriy Shevchenko. Dupa cum bine stim, macedonenii au pierdut primul duel de pe National Arena cu Austria, scor 1-3. De mentionat ca atitudinea Macedoniei a fost una foarte agresiva. Echipa a adunat in statistica peste 16 faulturi si 2 cartonase galbene. Ucraina a avut forta de a reveni cu Olanda, drept urmare putem concluziona ca echipa are foarte multa calitate. Cu siguranta vor incerca sa isi domine adversarul din punct de vedere tehnic. Sa vedem cum va raspunde Macedonia de Nord intr-o astfel de confruntare decisiva.

Danemarca vs Belgia este cu siguranta unul dintre cele mai interesante meciuri din oferta de astazi. Casele de pariuri online o dau ca favorita pe Belgia si cumva este foarte normal. Echipa lui Roberto Martínez a facut instructie cu Rusia la Saint Petersburg, scor 3-0. Drept urmare a luat o optiune foarte buna pentru ca se califica in fazele superioare. Pe cealalta parte, Danemarca a pierdut partida cu Finlanda, desi a dominat categoric prima repriza. Nu cred ca putem lua in calcul acest rezult dupa momentul alarmant prin care a trecut Christian Eriksen. Meciul de astazi este foarte important pentru ambele formatii, insa noi o sa ne bazam pe forta colectiva a Belgiei.

PLASEAZA COTA 2 LA BETONE>>>

Prezentare cote Betone - Cota 2 din fotbal

cota 10000 betone

 

CITESTE SI

More in Cota 2