Connect with us

Cota 2

EURO 2020: Cota 2 din fotbal 23.06.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

EURO 2020: Cota 2 din fotbal 23.06.2021

Salutare tuturor prieteni! Suntem foarte aproape de finalul rundei a 3-a de la Campionatul European din 2020. Ne-au ramas cateva partide interesante pe care o sa le punem pe cota 2 din fotbal.

Putem spune ca au fost cateva rezultate dificile ce ne-au dat batai de cap, insa per total procentajul castigator este unul pozitivi. Ponturile de la EURO 2020 trebuie analizate foarte bine inainte de a le plasa pe bilet. Pentru astazi, am luat in calcul doua partide cu miza foarte mare.

COTE SPECIALE PENTRU PARTIDA ZILEI – PORTUGALIA VS FRANTA>>

EURO 2020: Cota 2 din fotbal – Ultima sansa pentru natioanala lui Lewandowski!

Incepe cu super confruntarea dintre Portugalia vs Franta. Trupa lui Didier Deschamps a jucat destul de economicos in cele doua partide de la EURO, tinand cont de calitatea jucatorilor din atac. Au reusit sa o invinga pe Germania, scor 0-1, apoi a fost surprisa de organizarea defensiva a Ungariei cu care a remizat, scor 0-0.

Ma astept ca Portugalia sa fie foarte motivata avand in vedere ca nu are locul asigurat in optimile competitiei, iar o infrangere la mai mult de doua goluri le-ar reduce destul de mult sansele in a obtine acest obiectiv. O sa fie cu sigurant au meci foarte tensionat pentru cele doua nationale, asa ca pronosticul propus mi se pare realizabil.

 

În celălalt meci al grupei le avem pe Suedia și Polonia. Nordicii sunt deja calificați, însă cu siguranță își doresc prima poziție în grupă. Ne așteaptă o partidă echilibrată, în care polonezii cel mai probabil vor forța pe final. Nu cred ca este posibil a asistam la mai mult de 2 goluri inscrise in acest meci. Suedia s-a aparat foarte bine cu Spania si in victoria cu Slovacia, 1-0.

JOCI CU 500 RON BONUS LA PRIMA DEPUNERE>>>

Cota 2 din fotbal - Betano - EURO 2020

CITESTE SI

More in Cota 2