Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

EuroBaschet : Romania – Spania – Meci important la Cluj-Napoca – 20.02.2020

ponturi baschet

BT Arena din Cluj-Napoca ( foto jos ) este gazda acestui meci extrem de important dintre Romania si Spania, meci in care tricolorii pot profita de numeroasele absente din tabara Spaniei pentru a scrie istorie.


Sursa foto : clujlife.com

Spania

Multipla campioana europeana si olimpica, Spania, teoretic, nu are nevoie de nicio prezentare.

Totusi, spre deosebire de meciul din 2017, ibericii vin aici cu o partitura total schimbata. Daca atunci clujenii au avut onoarea sa ii vada pe parchet pe jucatori precum : fratii Gasol, Juan Carlos Navarro, Ricky Rubio sau Alex Abrines, Spania vine acum cu partitura a 3-a la Cluj-Napoca!


Sursa foto : baschet.ro

De altfel, lotul Spaniei este alcatuit din jucatori ce joaca in ACB + Saiz care joaca in Japonia.

NU VOR EVOLUA JUCATORI DE NBA SAU EUROLIGA !

Intr-adevar, Sergio Scariolo este un nume imens pe in baschetul mondial, asta daca vorbim de banca tehnica a spaniolilor.

Un aspect foarte important de mentionat este ca din echipa care castiga Campionatul Mondial din 2019 mai fac parte doar 2 jucatori : Javier Beiran si Xavi Rabaseda, ambii de la Gran Canaria.

Romania


Sursa foto : baschet.ro

Romania are o sansa imensa in acest meci de a produce un baschet frumos si de a scrie istorie contra unei nationale atat de titrate.

Atacam acest meci cu un lot bunicel, cu Watson sau Richard pe pozitia 1/2, depinde cum va gandi Tudor Costescu acest meci.

Stam bine sub panou, acolo unde Emi Cate si Rares Uta pot face oricand diferenta.

Emi joaca in ACB in timp ce Rares Uta a venit la Cluj din Liga a 2-a din Spania si in minutele in care a jucat, a facut-o foarte bine la Universitatea.

De vazut ce rol vor avea tinerii Radu Varna si Dragos Diculescu in acest meci. Cei doi au explodat in acest sezon in liga nationala si au un boost de incredere FANTASTIC!

Concluzii

Este un duel de 30-70 in favoarea Spaniei, dupa parerea mea.

Un mare avantaj este ca Spania s-a reunit abia luni si nu au avut atat timp de petrecut impreuna precum au avut ai nostri care se afla in cantonament la Cluj-Napoca de cca o saptamana.

Un alt avantaj este ca pivotii nostri stiu cum se joaca in Spania si asta ne poate aduce un avantaj foarte mare.

Diferenta de valoare de la EuroBasket-ul organizat in Romania a nationalei Spaniei scade considerabil. Atunci, Romania a pierdut cu 91-50 la capatul unui meci in care Romania a rezistat decat un sfert.

Practic, Spania vine cu echipa a 3-a la Cluj-Napoca, o echipa a 3-a care, pe hartie, arata mai bine decat a noastra, insa..

..

avem o nationala extrem de tanara, dornica de performanta. Este sansa lor sa se afirme intr-un meci in care 8000 de suporteri vor striga : ” Hai, Romania ! ”

Momentan, cea mai buna cota cu cel mai bun spread se gaseste la Betano, acolo unde poti incasa UN BONUS DE 500 RON daca iti deschizi cont azi, asta la prima depunere!

CITESTE SI

More in Baschet