Connect with us

Cota 2

Handbalul ne aduce o cota de 2 – 20.10.2020

Dinamo vs Sporting

Handbalul ne aduce o cota de 2

Salutari,

Cupele Europene sunt la cateva ore distanta de a reincepe. Astfel, pe rand, Uefa Champions League si Europa League incep un nou sezon. Pana atunci, totusi, aleg sa vorbesc despre meciul zilei din handbal care implica si o echipa romaneasca.

Dinamo Bucuresti – Sporting Lisabona

Chiar daca nu au suportul fantastic din tribune, Dinamo porneste favorita aici. De multe ori, formatia din Bucuresti a reusit sa castige partide cu ajutorul suporterilor in editiile precedente de Champions League. Totodata, au primit numeroase aprecieri la nivel national si international in ceea ce priveste atmosfera de la meciuri.

Daca nu ai vazut atmosfera de la meciurile ” dulailor ” din sezoanele trecute, ai mai jos un video explicit.

Revenind la meci, Dinamo porneste favorita. S-au intarit chiar de la adversarii din aceasta seara. Sporting l-a cedat la Dinamo pe Vali Ghionea. De altfel, cred ca echipa din Romania isi propune obiective marete in acest sezon de EHF. Daca anul trecut li s-a luat dreptul la o dubla istorica cu PSG din cauza pandemiei, aici, in a doua competitie ca valoare, dinamovistii sunt cu siguranta in TOP 4 echipe.

Antrenorul lui Dinamo, Constantin Stefan, declara ca va fi un meci ciudat. Sunt obisnuiti sa joace cu spectatori in tribune, de acolo isi iau energia. Totusi, dupa cum spuneam mai sus, portughezii au slabit fata de sezonul trecut. Au trecut la limita de Dobrogea Sud in ultimul tur preliminar. De altfel, dobrogenii au pierdut pe mana lor. Nu ai voie sa ai un avans atat de mare, in deplasare iar mai apoi sa iti bati joc de el.

Cea mai mare cota de pe piata este de 1.55 pentru victoria cainilor, la Unibet.

Poti alege varianta de solist sau poti risca putin. Daca crezi ca Dinamo, o echipa intarita, capabila oricand sa joace in Liga Campionilor la handbal masculin poate trece de un Sporting care s-a despartit de cativa jucatori importanti, o poate face la minim 3 goluri, ai o cota de 2.05 pe Unibet.

Ponturi handbal

Handbalul ne aduce o cota de 2 – 20.10.2020 – Ai o cota de 2.05 daca crezi ca dulaii se pot impune la minim 3 goluri diferenta

 

CITESTE SI

More in Cota 2