Connect with us

Baschet

Liga ACB ne aduce cota 2

Barcelona incepe asaltul spre un nou titlu

Liga ACB ne aduce cota 2

Fondata in 1957 sub numele de Liga Nacional, ACB sau Liga Endesa cum este numita in prezent sta sa inceapa.

Dupa o pauza fortata datorita pandemiei, dupa reluarea Bundesligii, iata ca si campionatul Spaniei se reia si Liga ACB ne aduce cota 2.

Meciul se disputa pe teren neutru, la Valencia

Bineinteles, la fel ca si in cazul Bundesligii, meciurile se vor disputa pe teren neutru, la Valencia. Echipele sunt impartite in doua grupe.

In prima grupa, in Grupa A, avem urmatoarele echipe :  Barcelona, Joventut, Tenerife, Baskonia, Bilbao, Unicaja.

Din grupa B fac parte : Zaragoza, Gran Canaria, Andorra, Real Madrid, San Pablo Burgos si gazda turneului : Valencia.

Adam Hanga : ” Ne e frica mai mult de accidentari decat de COVID-19 “

Tuturor ne e dor de baschetul de inalta clasa si jucatorii incep sa nu mai aiba rabdare. Accest lucru se poate vedea si din declaratia lui Adam Hanga care declara ca ii e mai frica de o accidentare decat de virusul in sine.

Revenind la meci, clar,  Barcelona are avantaj. Cred ca nu exagerez deloc cand spun ca primul 5 al celor de FCBL ar putea face fata lejer in NBA si cu siguranta nu ar fi printre ultimele echipe. Au extreme cu experienta in State : Abrines si Mirotic. Ca si fundasi, Higgins si Hanga sunt dementiali, au tot ce le trebuie pentru marea performanta. Singurul post deficitar mi s-ar parea cel de pivot acolo unde Tomic nu ar avea o rezerva la nivelul acestuia pentru a nu avea probleme cu rotatia.

De partea cealalta, Joventut Badalona este o echipa extrem de spectaculoasa. Joaca, probabil, cel mai agresiv tip de run & gun din Spania si in ultimul timp nu le-a prea iesit : au primit 96 de puncte vs Tenerife, 97 vs Unicaja.

Joventut vs Barcelona - meciul zilei la pariuri

Liga ACB ne aduce cota 2 – Joventut cauta sa dea o replica puternica celor de la Barcelona

Carles Duran, antrenorul acestora, prefera stilul de joc mentionat mai sus. Il are pe Prepelic ca si fundas care ii face treaba mai usoara. Klemen este un jucator care se pliaza perfect pe filozofia lui Duran : jucator rapid, arunca bine de 3, reactioneaza perfect la blocajele colegilor. Are medii de 22.3 puncte, 1.8 recuperari, 3 pase decisive / meci.

Concluzii

Ei bine, Barcelona trebuie sa profite din plin de acest meci. Joventut nu a fost niciodata o echipa care sa se apere bine. De acest lucru putem profita avand in vedere ca Liga ACB ne aduce cota 2.

Barcelona sa inscrie 94 de puncte in acest meci, sincer, nu ar trebui sa fie un lucru atat de imposibil avand in vedere apararea celor din Badalona. In argumentul meu ar veni si aceasta pauza fortata. Nu ai cum sa uiti baschetul de pe o zi pe alta din punct de vedere ofensiv. Totusi, din punct de vedere defensiv, in primele meciuri, ar trebui sa scartaie putin apararea.

Consider ca aceasta cota de 1.95 la Betano este una foarte buna pentru ca Barcelona sa inscrie minim 94 de puncte in acest meci.

Nu uita, pariaza responsabil si daca ti-a placut articolul nostru sa ne dai un like & share, ne ajuta mult !

 

CITESTE SI

More in Baschet