Connect with us

Cota 2

Ligue 1: Cota 2 din fotbal 27.08.2023

Ligue 1: Cota 2 din fotbal 27.08.2023

Salutare tuturor prieteni! Ziua de duminica este una foarte asteptata de pariori pentru ca in general cei mai multi bani se fac in aceasta zi. Dupa ce am analizat oferta, am zis sa va propun pentru astazi o cota 2 din fotbal din Ligue 1.

Astazi in campionatul francez se disputa a 3-a etapa si cu siguranta am reusit sa ne facem o mica idee despre ce joaca fiecare echipa. Putin mai jos o gasiti cota 2 din fotbal plasata pe Las Vegas cu 15% bonus avantaj. De asemenea, daca nu aveti cont puteti incasa chiar acum 50 RON fara depunere & fara conditii de rulaj. Let’s go!

Cota 2 din fotbal – Ligue 1

  • Balanta inclina clar catre victoria lui Rennes care are un inceput promitator de sezon. Cunoastem foarte bine forta bretonilor pe teren propriu, si personal nu cred ca Le Havre are resursele necesare de a obtine un rezultat pozitiv aici. Merg cu incredere pe victoria gazdelor la o cota ce merita plasata pe biletele noastre de duminica.
  • Montpellier arata multa vitalitate in atac si in acest sezon sub comanda lui Michel Der Zakarian. Este un argument clar ca vom vedea un meci cu goluri astazi. De cealalta parte, cei de la Reims vin si ei cu un moral pozitiv astazi, si au in opinia mea argumente sa scoata un rezultat bun. 
  • Apararea subreda a lyonezilor ma face sa cred ca vom vedea ceva goluri in aceasta seara. Din punct de vedere al jocului, Nice a aratat mai bine, iar weekenndul trecut am remarcat o imbunatatire evidenta din acest punct de vedere. Lyon a pierdut primele dueuri oficiale, insa ramane o formatie cu calitate incontestabila ce poate oricand sa revina pe calea rezultatelor pozitive. 

More in Cota 2