Connect with us

Cota 2

Rennes vs. Lazio este meciul zilei de azi – 12.12.2019

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Rennes vs. Lazio este meciul zilei de azi – 12.12.2019

Meciul zilei de azi are în prim plan confruntarea dintre Rennes si Lazio, meci din Europa League unde Lazio are nevoie de o victorie pentru a spera la calificare.

Victoria este tot ce conteza pentru Lazio Roma. Formatia italiana sta la mana rezultatelor, dar pentru a spera la o calificare in primavara Europa League, trebuie sa castige. In rest, trebuie sa fie cu un ochi si la Cluj, unde campioana Scotiei sa o invinga pe cea a Romaniei. Pe de alta parte, lazialii sunt in forma, au 8 victorii in ultimele 9 meciuri oficiale. In tot acest interval au pierdut jocul de acasa, cu Celtic.

In Grupa E sunt pe locul al treilea, cu 6 puncte, trei mai putine decat CFR Cluj. Ele au fost rivale in runda anterioara, atunci lazialii au castigat cu 1-0 si astfel, daca vor incheia la egalitate de puncte italienii sunt favorizati datorită meciurilor directe.

Rennes nu mai poate spera la nimic in această grupă, are un singur punct si va termina ultima in grupă. Tind sa cred ca francezii nu se vor concentra pe această partidă și isi vor pune toate forțele pe meciul cu Lyon din campionat de peste 3 zile. 

Drept urmare, inclin spre un meci pe care Lazio sa-l aiba sub control si la finalul partidei sa se bucure de succes. Asa cum s-a intamplat si in tur, cand italienii au castigat cu 2-1. Cota pentru victoria italienilor este de 1.77 oferită de Fortuna, cea mai mare de pe piață in momentul de față.  

Pariază meciul zilei la Fortuna! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide si primești un bonus de 500 RON! 

CITESTE SI

More in Cota 2