Connect with us

Baschet

Real Madrid aduce cota de 2 din baschet

Ponturi la pariuri Real Madrid vs Khimki

 

Real Madrid aduce cota de 2 din baschet

Pana la ora aceasta, turneul final din ACB este un succes. Organizare ireprosabila, arbitraj decent si echipe cu un joc foarte, foarte placut. Doua dintre cele mai spectaculoase echipe din Spania se intalnesc azi, la 19:30, in Valencia. Vorbim de meciul dintre MoraBanc Andorra si Real Madrid in ceea ce ar trebui sa fie meciul zilei la pariuri.

Cine castiga titlul in Spania? Vezi aici cele mai bune cote

Ofensiva buna sau defensiva la pamant pentru MoraBanc?

Inca din 2018, Ibon Navarro, antrenorul celor din Andorra a impus un ritm clar de joc : rapid, pase multe, ceea ce americanii denumesc run & gun. In acest stil de joc este foarte probabil ca ofensiva ta sa iti mearga decent spre bine. Insa, daca nu ai fundasi buni, ” lockdown defenders „, s-ar putea sa ai de suferit.

Si ei au avut de suferit din plin in acest turneu. Daca in primul meci au dus-o cap la cap pana aproape de final cu Valencia, a urmat o infrangere in care Gran Canaria a inscris 104 puncte. 113 puncte au marcat contra celor de la Zaragoza, primind 93.

Cu un potential enorm ofensiv, o echipa cu un prim 5 din care fac parte Dejan Todorovic sau Clevin Hannah ar mai trebui sa invete sa se si apere. Nu de alta dar Realul nu mai concepe pasi gresiti.

Real Madrid nu concepe sa nu castige astazi

Sergio Llull si Real Madrid au un meci decisiv azi

Real Madrid aduce cota de 2 din baschet – Sergio Llull va incerca sa fie din nou decisiv pentru madrileni / Sursa foto : Real Madrid CF

Se intampla. Asta daca vorbim de Real si de meciul cu Burgos. Orice echipa mare are o cadere, orice echipa mare poate sa piarda pe ici-colo un meci atata timp cat nu e decisiv. Au revenit din punct de vedere moral, au avut o prestatie foarte solida cu Valencia, au castigat 95-90.

Cand ai un prim 5 cu Campazzo, Carroll, Deck, Randolph si Tavares, nu incape indoiala ca vrei sa castigi trofeul. Ba mai mult, daca ne gandim ca jucatori precum Llull, Caseur, Thompkins sau Rudy Fernandez vin de pe banca..

Concluzii

Avantajul terenului neutru. Asa o sa-i zic. In mod normal, un meci de genul pe terenul celor din Madrid, cu aceste doua loturi, ar fi insemnat un handicap pe Real. Totusi, aceste meciuri de dupa pandemie, pe teren neutru, ne-au demonstrat cat de spectaculos poate fi baschetul din Europa atunci cand este lasata defensiva putin la o parte.

Nu cred ca Andorra a avut timp sa regleze mecanismul defensiv si Real Madrid va profita din plin de asta. Nu vreau sa joc handicap pe Real pentru ca ma astept la o replica solida din partea celor de la Andorra, de asemenea.

Consider ca Realul are tot ceea ce ii trebuie sa marcheze minim 95 de puncte, inclusiv eventualele prelungiri.. Cota este 2.05 si este oferita de Betano, acolo unde Real Madrid aduce cota de 2 din baschet. 

CITESTE SI

More in Baschet