Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Meciul zilei din tenis – Dominic Thiem vs Casper Ruud – 07/07/2020

Cote la pariuri Dominic Thiem cu Casper Ruud

Meciul zilei din tenis – Dominic Thiem vs Casper Ruud – 07/07/2020

Meciul zilei din tenis vine din cadrul turneului ” Thiem 7 ” , acolo unde Dominic Thiem da piept cu Casper Ruud intr-o partida mult mai echilibrata decat o arata cotele.

In primul rand, clar, tuturor ne este dor de tenisul ” mare “. Acel tenis care te facea sa stai cu emotii la fiecare punct, de GS-uri, de turnee Masters.

Cu toate ca acest turneu are mai mult un caracter amical, am putut vedea in precedentele meciuri ale austriacului ca trateaza fiecare partida destul de serios.

Astazi are in fata un adversar incomod in persoana lui Casper Ruud. Nascut la Oslo, in varsta de 21 de ani, ocupa locul 36 in clasamentul ATP. Este jucator de mana dreapta si executa foarte bine backhand-ul cu doua maini, este lovitura sa preferata.

Sunt cotele prea mari pe norvegian ?

In 25.06, Thiem evolua in cadrul turneului PRO Series din Austria impotriva lui Dennis Novak. Acesta din urma i-a pus reale probleme austriacului, in special in primul set. Una peste alta, norvegianul, pe zgura, mi se pare mult peste Novak.

Dominic reusea sa castige acea partida cu 2-0 insa se chinuia destul de tare : 7-6 (10-8) , 6-4.

Una peste alta, vorbim de doi jucatori a caror suprafata favorita este zgura. Este Dominic jucatorul mai valoros? Clar. Atat de valoros incat sa primeasca o cota in jurul a 1.10? E putin cam mica daca ma intrebati pe mine.

Vorbim de un Thiem a carui joc a fost clar afectat de aceasta pauza fortata, cu toate ca a mai jucat meciuri pe ici-colo. De partea cealalta, Ruud, intr-o zi buna, poate bate ( aproape ) orice jucator.

Intr-o partida cu caracter amical ( premiile acestui turneu sunt simbolice, 10000 $ ) , tind sa cred ca vom avea parte de un meci putin mai lung. Nu stiu daca se vor juca 3 seturi insa nu cred ca vreunul dintre ei va termina partida scurt. Un 6-3, 6-4 ar insemna un win la o cota de 1.98 oferita de Unibet, casa care are cea mai mare cota pentru aceasta selectie.

Ponturi la Dominic Thiem cu Casper Ruud

Meciul zilei din tenis – Dominic Thiem vs Casper Ruud – 07/07/2020 – Unibet ne ofera selectia zilei

CITESTE SI

More in Biletul zilei