Connect with us

Cota 2

Mocaciunea zilei din fotbal- cota 3.25 in loc de 2.00

Mocaciunea zilei din fotbal- cota 3.25 in loc de 2.00

Betfair ne surprinde din nou, si de data asta o face la alt nivel si ne ofera iar o cota de neratat. Cota 2.50 in pentru un pariu special din meciul dintre Leeds vs Tottenham.

Daca inca nu ai cont la BETFAIR, te invit sa dai click pe AICI sau pe poza de mai jos pentru a beneficia de cele mai mari aventaje:

  • TAXE 0% (la depunere si la retragere)
  • 25 de rotiri saptamanale fara RULAJ la GOD OF STORMS
  • Pariuri zilnice gratuite in limita a un EURO/ 5 LEI,
  • 5 lei gratuit la SLOTURI (la rulaj de doar 15 lei) + pariuri speciale si cote marite in fiecare zi.

CUM PLASEZI PARIURI SPECIALE LA BETFAIR – TUTORIAL VIDEO

Argumente si statistici Man City vs Arsenal

„Cetatenii” vor juca cu un nou trofeu pe masa dupa „tripla” cucerita in urma cu doua luni. Arsenal a primit sansa sa evolueze in aceasta partida din postura de vicecampioana. De doua ori s-au intalnit cele doua echipe in Community Shield si de fiecare data londonezii au fost cei care s-au impus: 4-0 in 1934 si 3-0 in 2014.

Manchester City – Arsenal este meciul din FA Community Shield 2023. Confruntarea de pe Wembley Stadium va avea loc duminica, cu startul de la ora 18:00. Si in doar cateva zile avem start de Premier League – Campionatul Angliei.

Cele 2 formatii au pierdut fiecare cate un meci in aceasta perioada de pregatiri: City 1-2 cu Atl. Madrid si Arsenal 0-2 cu Man. Utd.

Ca si achizitii de urmarit pentru cele 2 formatii: Man City – Kovacic, Gvardiol Josko, iar pentru Arsenal: Rice Declan, Havertz Kai, Timber Jurrien.

Sugestie pariu: Buyako Saka cel putin un sut pe poarta – cota 3.25

More in Cota 2