Connect with us

Cota 2

Nexus vs HAVU – Meci important pentru romani – 13.10.2020

Nexus vs Havu pronostic

Nexus vs HAVU – Meci important pentru romani

Astazi, cu incepere de la orele 16:00, Nexus are un meci extrem de important impotriva celor de la HAVU. Meciul face parte din calificarile pentru Flashpoint, turneu final unde romanii isi doresc cu siguranta sa ajunga.

HAVU

Finlandezii ocupa locul 42 in clasamentul mondial. Au o medie de varsta in echipa de 24.7 ani si au facut o schimbare destul de importanta in roster. De fapt, au facut un trade cu ENCE pentru a-l aduce pe ” Jamppi ” de la organizatia mentionata anterior. Astfel, pe numele sau real Elias Olkonnnen, acesta vine la HAVU in locul lui xseveN care pleaca la ENCE.

Jamppi este unul dintre jucatorii care mie, personal, imi plac foarte mult. A iesit la rampa in foarte multe meciuri pentru ENCE.

Jamppi to HAVU

Nexus vs HAVU – Meci important pentru romani – jamppi este o achizitie extrem de importanta pentru finlandezi

Dezavantajul acestora ar fi ca aceasta mutare a fost facuta in urma cu foarte putin timp. Acest lucru nu s-a vazut, totusi, in meciul anterior castigat de finlandezi. I-au batut fara probleme pe Heretics care, aparent, porneau favoriti in acea partida.

Nexus

Reprezentanta Romaniei la nivel mondial ocupa locul 43 in lume. IGL-ul echipei este BTN in timp ce XELLOW este de departe cel mai valoros jucator al echipei dupa parerea mea. Adrian Guta pe numele sau real ( XELLOW ) este fara doar si poate cel mai bun pe AWP din Romania. Nascut pe 6 octombrie, in anul 2000, Adrian a atras deja atentia multor organizatii de afara. Sursele spune ca acesta ar fi primit deja ceva oferte insa le-ar fi refuzat din motive personale.

Xellow Nexus

Nexus vs HAVU – Meci important pentru romani – Face din nou xellow un meci mare?

Revenind la echipa in sine, din pacate pentru noi, pentru tara noastra, Nexus este singura echipa care MOMENTAN face fata cu brio challenger-urilor la nivel international. Totusi, faptul ca nu au un adversar real in Romania cu care sa isi imparta victoriile prin turnee face ca de multe ori sa se vada in momente cheie in partidele importante.

Cum arata cotele ? Concluzii si recomandare de pariere

Dupa cum era de asteptat, poate, finlandezii pornesc favoriti. Insa sa fie atat de favoriti precum o arata cotele? Cota pe victoria acestora este de 1.47 pe Superbet. Oricat de mult mi-as dori o victorie a lui Nexus foarte scurta, acest lucru va fi greu de realizat.

Interesant este ca romanii se mobilizeaza foarte bine cand vine vorba de adversari superiori. Ieri i-au invins pe forZe, un adversar mult superior pe hartie. Un aspect si mai interesant este ca i-au batut pe rusi de doua ori in ultima perioada.

Odata cu aducerea lui Jamppi, lucrurile devin mai grele pentru Nexus. Este foarte interesant cum vor fi impartite map pick-urile. Ambele echipe prefera de regula cam aceleasi harti. Ba mai mult, un aspect deloc de neglijat este Nuke-ul, acolo unde, de regula, romanii nu prea joaca si evita aceasta harta. In ultimul timp, Nexus a stat foarte bine pe Nuke. Are 3 victorii si o infrangere.

Totusi, alegerea logica pentru romani ar fi Mirage-ul. Nu cred ca vor risca Dust2 ( unde finlandezii au 100 % win rate ) sau Train ( unde nordicii au peste 75 % win rate ).

Statisticile arata un meci echilibrat. In conditiile date, este greu ca una dintre echipe sa castige cu 2-0.

Superbet iti ofera o cota de 2.05 daca crezi ca acest meci se va duce in 3 harti.

Vezi aici oferta celor de la Superbet pe CS GO si pariaza cu un SUPER BONUS la depunere !

More in Cota 2