Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Ponturi baschet : Cluj vs Oradea – 08.02.2021

Oradea vs Cluj la baschet

       Ponturi baschet : Cluj vs Oradea – 08.02.2021 

Polivalenta din Cluj-Napoca gazduieste o noua infruntare a principalelor favorite la trofeu in acest an. Cine are avantaj, cotele la pariuri si ce pariem la acest meci, totul in randurile de mai jos.

Meciul se va desfășura în cu ora 19:30 și se poate vedea în direct pe LookSport sau DigiSport 4.

Individual, Clujul este peste Oradea

Cred ca Universitatea are cel mai bun lot din ultimii 10 ani. La concurenta cu echipa cu care Dykes, Cuic & Co castigau acel titlu in fata Asesoftului dupa un buzzer-beater a lui Tyler Morris, U BT Cluj-Napoca are jucatori unul si unul in momentul de fata, gata sa rupa ghinionul ultimilor ani si sa castige campionatul.

De partea cealalta, am vorbit de atatea ori de Oradea, acel concurent care se lasa condus, ii place sa vina din spate si de cele mai multe ori termina tare cursa in care se afla.

Vorbind strict de jucatori, cred ca problema Oradiei este pe postul 5, acolo unde mi se pare ca Valeika este un pic iesit din forma. Daca Zekovic nu joaca la 100 %, problemele reale incep sa apara pentru oradeni.

Dincolo, U-BT nu duce lipsa de jucatori valorosi sub panou. Il au pe Stipanovic, jucator care a avut cifre excelente de-a lungul carierei, pe un Santa care face rotatia perfect si un Tarolis foarte mobil incat poate juca orice post de la extrema mica pana la pivot.

Cine are avantajul in acest meci ?

Ma surprind putin cotele. Daca ne luam strict dupa Flashscore, Oradea este gazda acestui meci, se joaca in ” Arena Antonio Alexe ” din Bihor. Nu m-ar mira ca unii bookmakeri sa fi luat aceasta informatie mot-a-mot de pe Flashscore.

Altfel, nu inteleg cotele. La aceasta ora, Clujul este peste Oradea din punct de vedere al jucatorilor si are avantajul terenului propriu. Daca vorbim de un meci decisiv, in play-off, lucrurile se echilibreaza semnificativ pentru ca Oradea are mult mai multa experienta in momente cheie decat Clujul, bineinteles, vorbind de play-off-ul din Romania.

Asadar, aleg sa mizez pe Universitatea in acest meci. Oradea vine dupa meciuri europene, Clujul e odihnita si cred ca vrea sa profite de acest meci. Este contextul perfect ca U BT Cluj sa ramana neinvinsa in campionat.

Cota este foarte buna, 1.85 la Betano, include eventualele prelungiri.

CITESTE SI

More in Cota 2