Connect with us

Cota 2

Ponturi baschet : CSU Sibiu – CSO Voluntari – 06.02.2021

Anthony Hicket Voluntari

Ponturi baschet : CSU Sibiu – CSO Voluntari – 06.02.2021

Iata-ne in fata unui nou turneu din LNBM. Dupa succesul pe plan european, CSU Sibiu se intoarce in Romania, acolo unde da piept cu CSO Voluntari.

Probleme mari de efectiv pentru CSU Sibiu

Daca Lucas Tohatan s-a accidentat intr-unul din meciurile din Europa, cea mai grea pierdere pentru Sibiu este plecarea lui Isaiah Philmore la Telekom Bonn, in prima liga din Germania.

Chiar daca Tohatan este intr-o forma foarte, foarte buna, consider ca lipsa lui Philmore este mai importanta pe termen lung. Daca Lucas se va reface intr-un final, Isaiah nu va mai reveni in acest sezon, probabil nici in urmatorul.

Asadar, cu doua piese cheie lipsa, CSU se vede in fata unui examen important. Pe langa acestia 2, nici Cooper nu ar fi la 100 % si va juca cu mici infiltratii.

Voluntariul trebuie sa profite de problemele Sibiului

Gazdele acestui turneu, CSO Voluntari, au obiectivul de 3/3 la acest turneu. Nu incape indoiala ca vor sa castige toate partidele. Au deja o ” victorie asigurata ”, nu cred ca Constanta poate emite pretentii. In rest, au doua meciuri abordabile, cu Sibiul cu probleme mari de efectiv si un Pitesti care are probleme cu echipele care joaca acelasi stil rapid ca si ea.

Toate detaliile despre Super Bowl 2021 sunt doar la un click distanta !

Frontcourt-ul celor din Voluntari e magnific. Hickey cred ca e cel mai bun conducator de joc la ora asta din Romania. Langa el, Devoe Joseph, fratele lui Cory, din NBA, are medii de 18.2 puncte / meci. PG-ul celor din Voluntari, Anthony Hickey, are medii de 17.2 pct, 5.5 recuperari si 7.0 pase decisive / meci.

Pe langa acestia se adauga si experienta lui Vlad Moldoveanu sau Ousmane Barro care pot fi decisive in majoritatea momentelor de joc.

Concluzii

Ar trebui sa fie o victorie fara mari probleme pentru ilfoveni. La ora la care scriu articolul, o victorie a celor de la Voluntari este cotata la 1.53 de catre Betano. O cota destul de buna raportata cu posibilitatea de a iesi.

Sa nu uitam, vorbim de un Sibiu fara doi dintre cei mai buni oameni si un Voluntari care joaca pe teren propriu. Sa nu uitam de meciurile europene ale Sibiului care isi pot pune amprenta decisiv din punct de vedere a oboselii.

CITESTE SI

More in Cota 2