Connect with us

Cota 2

Ponturi fotbal : Prima finala pentru Craiova

Ponturi la fotbal la Botosani cu Craiova

Ponturi fotbal : Prima finala pentru Craiova

Botosani este gazda celui mai important meci al rundei. Dupa ce meciul dintre CFR Cluj si FCSB a fost anulat din cauza existentei COVID-19 la echipa din Gruia, atentia se muta in Moldova, acolo unde FC Botosani joaca cu CS Universitatea Craiova.

Craiova are de jucat 3 finale, la Botosani o va juca pe prima

3 finale pentru un titlu istoric. Doua victorii si un meci egal ar propulsa-o pe CSU ca si castigatoare a Ligii 1 editia 2019/2020. Si daca pana acum lucrurile au fost mai usoare, parca presiunea este tot mai mare pe olteni. Echipa lui Bergodi primeste tot mai multa atentie. Au castigat meciurile la limita si nu prea au convins. Acum, cu presiunea in spate, lucrurile vor fi infinit mai grele.

Sa nu uitam ca CS U Craiova a batut-o pe Astra, in prima etapa, dupa un meci in care nu meritau victoria. Au batut in Gruia dupa ce au facut o prima repriza excelenta insa in a doua au disparut total si doar sansa a facut sa castige acea deplasare.

Per total, indiferent de rezultatul partidei de astazi, jocul oltenilor nu m-a convins deloc ca sunt favoriti la titlu.

O noua delegare surprinzatoare

Dupa ce domnul Barsan a facut praf meciul dintre CS U Craiova si FCSB, o maniera de arbitraj care a favorizat formatia din Oltenia, iata-ne din nou pusi in fata unei delegari surpriza la centru : Radu Petrescu. Acesta vine dupa mai multe etape de suspendare dupa ce a arbitrat infrangerea Iasului cu Sibiul, 2-3. 

Moldovenii au contestat la acea vreme arbitrajul lui Radu Petrescu care a favorizat clar echipa din Ardeal. Totusi, pentru buna desfasurare a partidei, sper(am) din suflet ca acest arbitru sa imparta dreptatea in mod egal si sa avem parte de o partida care sa se joace doar pe teren.

Nu este o diferenta atat de mare intre loturi

FC Botosani arata bine cu Marius Croitoru pe banca. Lasand la o parte primele doua meciuri din play-off in care echipa din Moldova nu a fost la capacitate maxima datorita acelor cazuri de COVID-19 de la inceputul acestuia, chiar au aratat bine.

Au un joc placut ochiului, in momentul in care dau de echipe care joaca deschis si vor sa castige, pot contraataca fara probleme si sa incurce adversari de seama :  vezi meciul cu FCSB de la Bucuresti, 2-2.

La fel ca si Craiova, ataca mult pe benzi si se produc multe cornere de ambele parti.

Chiar daca CS U Craiova va castiga aici, cred ca va avea mult de tras pentru victorie. Botosaniul vrea acel loc 3 si sunt convins ca vor aborda aceasta partida la victorie.

Nici cornerele nu trebuie ” ratate ” avand in vedere ca vorbim de doua echipe care joaca mult pe benzi.

Apelez la BetCombo de la Betano si voi alege urmatoarele doua selectii pentru aceasta partida :

Ponturi la Craiova cu Btosani

Ponturi fotbal : Prima finala pentru Craiova – Selectiile zilei sunt oferite de Betano

More in Cota 2