Connect with us

Cota 2

Ponturi Liga 3 : Cota de 2.10 – 27.03.2021

Ponturi Liga 3 : Cota de 2.10 - 27.03.2021

Ponturi Liga 3 : Cota de 2.10 – 27.03.2021

Ieri am avut o zi excelenta. Dupa ce am inverzit o cota de 3.60 pe Liga a 3-a, seara ne-a adus un win single in cota 6 pe grupul oficial GNT.

Astfel, dupa o zi fabuloasa, trecem din nou la treaba.

Ramanem tot in partea centrala a tarii, ne mutam apoi putin mai la vest pentru doua infruntari din Seria a 10-a a Ligii a 3-a.

Zalaul si Oradea sunt gazdele partidelor de astazi

Zalaul a ajuns sa creada in promovare. Dupa ce s-a salvat miraculos in sezonul trecut, iata-i acum in postura de a fi tot mai aproape de primele 2 locuri. Atat locul 1 cat si locul 2 iti asigura calificarea la baraj.

Au in fata o echipa capabila oricand de surprize. Sanmartinul este deja o echipa obisnuita cu Liga a 3-a. Are cateva sezoane consecutive si este genul de echipa foarte incomoda, executa contraatacurile excelent. Problemele pentru oaspetii de astazi intervin atunci cand adversarul are o posesie mai mare de 60 %. Atunci, de multe ori, acestia isi pierd rabdarea si lasa niste gauri destul de mari in aparare incercand sa faca un presing.

Zalaul, condusa de pe margine de Marius Pasca si Alexandru Pop, e pe locul 1 in Seria a 10-a cu 27 de puncte. Au 31 de goluri marcate si 13 primite in 12 etape. De partea cealalta, Sanmartinul este pe 7, 14 puncte, 18 goluri marcate si 19 primite.

Ponturi Liga 3 : Cota de 2.10 - 27.03.2021

Marius Pasca a revenit la Zalau cu succes

Bihorenii vin aici din postura echipei care nu are ce pierde. Toata presiunea e pe Zalau. In general, Zalaul marcheaza foarte mult. Cu aproape 3 goluri marcate / meci, Sanmartinul trebuie sa faca ceva sa stopeze ofensiva gazdelor. Le va fi greu. Mizez pe minim 3 goluri in meci pentru o cota de 1.50, la Fortuna.

Miruta vrea victoria in meciul cu Luceafarul Oradea

Poate nu multi stiu, Vasile Miriuta este antrenorul celor de la Minaur Baia Mare. De altfel, orice alt rezultat decat promovarea maramuresenilor ar fi considerat un esec. Au un lot foarte bun, un mix al jucatorilor tineri cu cei cu experienta. De altfel, la ultima partida, ” primul 11 ” al celor din Baia Mare a aratat in felul urmator : Gudea – Core – Popa – Tinc – Szekely – Orfim – Donca – Nistor – V.Pop – Melinte – A.Pop.

Dincolo, Luceafarul Oradea trece printr-o perioada de tranzitie. Fara vreun obiectiv concret, bihorenii au incasat niste infrangeri usturatoare de-a lungul acestui sezon. In tur, au luat 4 de la Zalau si 5 de la Minaur, in ambele partide reusind golul de onoare.

La fel ca in primul meci, cu presiunea pe cei din fruntea clasamentului, Oradea nu are ce pierde. Ar trebui sa avem parte de un meci deschis. Cota pentru 3 + este de 1.40, la Fortuna.

CITESTE SI

More in Cota 2