Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Ponturi pariuri PSG – ST. Etienne 24.07.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Ponturi pariuri PSG – ST. Etienne 24.07.2020

 • Finala cupei din Franța aduce față in fata campioana PSG si cea care a terminat sezonul pe locul 17 din 20 : St.Etienne!
 • Aici avem un meci cu o favorita certa, în care valoarea si pofta de joc ar trebui să si spună cuvântul. Iar Psg sa obtina o victorie clară și detașată in opinia mea!
 • Gazdele fără absențe de marca si cu toate vedetele apte de joc , întâlnește o echipă cu probleme de lot. Mai exact 6 absenți cu  probleme medicale, dintre care 3 fiind oameni de baza ai echipei.
 • Una peste alta astept un meci in care : Di Maria, Draxler, Mbappe, Neymar si Icardi sa arate tuturor iubitorilor de fotbal cat le a lipsit mingea.

  Ponturi pariuri PSG - ST. Etienne

 Santa Clara vs Guimaraes ora 21.00
 • Santa Clara ocupanta locului 10 cu 42 de puncte, joacă azi ultimul meci din acest sezon, fără să si mai poata pierde pozitia in clasament indiferent de rezultat din această seară! In cazul unei victorii azi, ar putea totuși sa spere la urcarea unei poziții în clasament sau chiar 2 daca Moreirense si Gil Vicente nu si castiga meciurile destul de usoare din ultima etapa.
 • De partea cealaltă Guimaraes locul 7 cu 49 de puncte, indiferent de rezultatul de azi nu mai poate urca sau coborî in clasament!
 • Avand un vedere că miza acestui meci este una scazuta, mi am aruncat un pic privirea asupra echipelor la capitolul joc agresiv, dar și a omului ce va conduce partida!
  Santa Clara in cele 33 de partide jucate a încasat 72 de cartonașe galbene. Clasandu se pe locul 4 în topul celor mai fair-play echipe din campionat, cu o medie de 2.2 cartonașe galbene primite pe partida!
 • Guimaraes este echipa cea mai cuminte din campionat cu doar 66 de galbene în 33 de jocuri, deci o medie de doar 2.00 cartonașe galbene pe meci!
 • Având în vedere că este ultima etapa din acest sezon,iar meciul este unul relativ fără importantă, jucătorii celor 2 formații nu si vor “rupe ” picioarele înainte de vacanță. Iar arbitrul J Bento cel cu o medie de 5.26 cartonașe galbene pe meci, va avea o partida lipsită de duritate!

 

CITESTE SI

More in Cota 2