Connect with us

Cota 2

Premier League: Cota 2 din fotbal 11.08.2023

Premier League: Cota 2 din fotbal 11.08.2023

Gata cu așteptarea și cu pauza de vară, Premier League revine în weekend și asta ne aduce și startul unui nou sezon. Cred ca este un motiv perfect pentru a plasa si cota 2 din fotbal si o sa incepem cu primul eveniment de astazi.

Dupa ce am analizat oferta caselor de pariuri online, am reusit sa gasesc cateva optiuni interesante in oferta celor de la Las Vegas. Avand in vedere ca este si prima etapa din Premier League, nu cred ca o sa vedem foarte multe goluri, asa ca un interval de goluri o sa reprezinta un pronostic perfect. Putin mai jos gasiti optiunele mele si oferta bonus pe sport a platformei Las Vegas. Enjoy!

Cota 2 din fotbal

  • Atmosfera pe Emirates va fi una de sarbatoare, deoarece jucatorii vor prezenta Supercupa Angliei. Atmosfera in vestiarul lui Mikel Arteta este excelenta, iar jucatorii au capatat incredere in fortele proprii – dupa ce au cucerit primul trofeu al sezonului.
  • Cred ca Nottingham este victima sigur astazi, iar Havertz & co. isi vor regla tirul inainte de partidele cu adevarat complicate din Premier League.

  • In vestiarul „cetatenilor” pluteste o senzatie de dezamagire, dupa infrangerea din Supercupa Angliei. Stim deja obsesia lui Pep Guardiola pentru trofee, iar faptul ca a pierdut deja unul cu siguranta l-a infuriat teribil. Nu infrangerea in sine este dureroasa pentru Manchester City, ci maniera in care trofeul a fost scapat „printre degete”.
  • Este greu de crezut ca o nou promovata va reusi sa le puna probleme celor de la Manchester City in prima etapa din Premier League.

More in Cota 2